Udes kod Jagodine, kilometarska kolona na auto-putu

Udes kod Jagodine, kilometarska kolona na auto-putu

Crna Hronika -
Jedna ženska osoba je teže povređena i prevezena u Opštu bolnicu u Jagodini

JAGODINA - Na autoputu Beograd-Niš kod Jagodine, oko 21 sata dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestovala dva putnička vozila kruševačke i beogradske registracije i kamion sa prikolicom niške registarske oznake. Jedna ženska osoba je teže povređena i prevezena u Opštu bolnicu u Jagodinu, izjavio je Tanjugu na licu mesta jedan policijski starešina Policijske uprave u Jagodini.

Traka autoputa od Beograda prema Nišu, potpuno je bila zatvorena do 22 sata, što je stvorilo kilometarsku kolonu vozila. Oko 22 sata saobraćaj se pušta jednom, "sporijom trakom". Na mesto udesa stigao je i istražni sudija. Na licu mesta se vidi da je kamion sa prikolicom, vozeći u pravcu Beograda, iz nepoznatih razloga skrenuo i probio ogradu između dve kolovozne trake.

Prvi deo kamiona je na traci prema Nišu, a prikolica na traci prema Beogradu. Automobil "opel" vozeći iz pravca Beograda, naleteo je i udario u kabinu kamiona, dok je drugo vozilo, beogradske registracije, naletelo na deo kamiona na kolovoznoj traci iz pravca Niša.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track