UHAPŠENO 55 NA FESTIVALU U NOVOM SADU: Zaplenjena velika količina narkotika, među privedenima veliki broj STRANIH DRŽAVLJANA
Foto: Tanjug

akcija policije

UHAPŠENO 55 NA FESTIVALU U NOVOM SADU: Zaplenjena velika količina narkotika, među privedenima veliki broj STRANIH DRŽAVLJANA

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu tokom prvog dana održavanja festivala "Egzit" zaplenili su narkotike od 55 osoba.

Zbog postojanja sumnje da su počinili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga policija je uhapsila 54 osobe od kojih je 31 strani državljanin. Policija je uhapsila još jednu osobu zbog sumnje da je počinila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin ponovio je da će pripadnici policije u skladu sa zakonom na "Egzitu" hapsiti i kažnjavati dilere droge, ali i konzumente.

- Kao što smo i obećali, pripadnici policije će svakog kod koga pronađu narkotike tokom festivala, bez obzira na to da li je diler ili konzument droge, kazniti u skladu sa zakonom. Učinićemo sve da posetioci i učesnici festivala budu bezbedni i sigurni, ali pre svega i svi građani Novog Sada. Uživajte u muzici. Ne uzimajte drogu - poručio je Vulin nakon prvog dana festivala.

(Kurir.rs/S.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja