AUTOBUS ŠALJU NA VANREDNI TEHNIČKI PREGLED: Novi detalji saobraćajne nesreće u Smederevu VOZAČ ODJEDNOM IZGUBIO KONTROLU
Foto: Rts Printscreen

užas

AUTOBUS ŠALJU NA VANREDNI TEHNIČKI PREGLED: Novi detalji saobraćajne nesreće u Smederevu VOZAČ ODJEDNOM IZGUBIO KONTROLU

Crna Hronika -

Radnici "Železare" Vitomir Antić (60), Saša Stanković (57) i Miroslava Zdravković (55) poginuli su juče ujutru kad je autobus kojim su se njihove kolege vraćale iz treće smene udario u "pasat" u kome su se nalazili.

U sudaru je povređeno petoro ljudi iz autobusa, a do nesreće je došlo kad su autobusu otkazale komande i direktno je udario automobil. Putnici iz autobusa su kasnije ispričali da je vozač sve vreme vikao: "Držite se".

- Oni su rekli da se vozilo normalno kretalo, ali da je u jednom momentu vozač počeo da viče da se svi drže i da je izgubio kontrolu nad autobusom. Ponavljao je da sednu, vukao je volan u desno, ali je autobus bez obzira na to otišao levo i pokupio "pasat" koji je takođe pokušavao da izbegne - navodi naš izvor iz istage.

Tokom istrage biće ispitano zbog čega je došlo od udesa.

- Autobus će biti poslat na vanredni tehnički pregled kako bi se ustanovilo zbog čega je došlo do kobne nesreće. Vozaču Miroslavu G. određeno je zadržavanje do 48 sati - navodi naš izvor.

(Kurir.rs /J.I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track