Šokantan amaterski snimak tragedije na Tari
Foto: Rts

Šokantan amaterski snimak tragedije na Tari

Crna Hronika -
Nesreća se dogodila kada je vozač Branimir Simić iz Bosne i Hercegovine izgubio kontrolu nad automobilom i uleteo u publiku

UŽICE - Četvoro ljudi povređeno je prilikom Međunarodne brdske trke “Tara 2012″, a troje od njih su preminuli. Nesreća se dogodila kada je vozač Branimir Simić iz Bosne i Hercegovine izgubio kontrolu nad automobilom i uleteo u publiku.

Policija Bajine Bašte odredila je meru zadržavanja za tri osobe koje su učestovale u organizaciji međunarodne automobilske brdske trke na Tari tokom koje su tri osobe izgubile život.

Zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo protiv opšte sigurnosti pritvor je određen direktoru trke Ismetu T. (56) iz Sarajeva, članu sportske komisije Milu R.(56) iz Bijeljine i prema direktoru trke zaduženom za bezbednost Živadinu T. (66) iz Zemuna, saopštila je danas Policijska uprava u Užicu.

Juče oko 12.20 časova prilikom održavanja Međunarodne brdske auto trke "Tara 2012" dogodila se teška nesreća u kojoj su tri osobe izgubile život, a jedno je zadobilo lakše telesne povrede, navodi policija. Život su izgubili N.T.(30) iz Bajine Bašte, J.T.(27) iz Beograda i D.J.(47) iz Petrovca na Mlavi dok je S.J. (17) iz Petrovca na Mlavi zadobio lake telesne povrede.

U mestu Kaluđerske bare u oštroj krivini kod skretanja za selo Jasikovica takmičar Branimir S. (33) iz Bijeljine izgubio je kontrolu nad svojim vozilom, marke "micubiši lanser", izleteo sa staze i udario u četiri gledaoca koja su se nalazila iza trake koja je označavala prostor za publiku.

http://www.youtube.com/watch?v=MVtmkXgkLIg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track