NOVI DETALJI HORORA U NIŠU: Devojka se požalila majci da su je napastvovala 4 momka na žurci
Foto: Ana Paunković

U intersu istrage nema zvaničnog saopštenja o događaju

NOVI DETALJI HORORA U NIŠU: Devojka se požalila majci da su je napastvovala 4 momka na žurci

Crna Hronika -

Portparol Višeg javnog tužilaštva u nišu Borisav Radonjić potrvdio je da su četiri mladića iz Niša uhapšeni zbog sumnje da su izvršili obljubu nad ženskom osobom i da im je po nalogu tužioca određeno zadržavanje do 48 sati a potom sledi privođenje na saslušanje.

Nezvanično se saznaje da je da se obljuba desila u utorak na privatnoj proslavi rođendana u naselju Vlase kod Niša i da su mladići M.S. (21), S.C. (22) , V.J. (24) i M.C. (21) svi iz Niša pojedinačno imali intimne odnose sa M. P. (21) iz Hjustona, državljankom SAD i Srbije.

Ono su navodno iskoristili to što je devojka popila veću količinu alkohola i nije mogla da se kontroliše i brani od navodnih nasilnika. Prema prvim nezvaničnim saznanjima mladići poriču da je bilo silovanja. Optužba je potekla od roditelja devojke koja se požalila majci da su je momci napastvovali i označila ih po imenu.

Zvanično, trenutno nema drugih dokaza da se to dogodilao pa je devojka upućena na pregled radi pronalaženja i utvrđivanja tragova koji bi ukazali na silovanje i nalaza kojima će biti određeno ko je od prisutnih imao odnose sa njom.

U intersu istrage nema zvaničnog saopštenja o događaju.

(Kurir.rs/D.D.I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja