UHAPŠEN SILEDŽIJA IZ NIŠA: Iz kola vređao staricu što sporo prelazi ulicu, pa išamarao žene koje su štitile baku (VIDEO)
Foto: printscreen

ekspresno

UHAPŠEN SILEDŽIJA IZ NIŠA: Iz kola vređao staricu što sporo prelazi ulicu, pa išamarao žene koje su štitile baku (VIDEO)

Crna Hronika -

Mirku Ajkoviću (38), koji je uhapšen pošto je na sred ulice u Bulevaru Nemanjića šamarao dve žene uhapšen je i određeno mu je policijsko zadržavanjWe do.48 časova, posle čega će biti priveden u Osnovno javno tužilaštvo.

00:13

UŽAS! AJKULIN BRAT NASRED ULICE TUKAO 2 ŽENE: Pogledajte jezive scene iz Niša

"Protiv Mirka Ajkovića podneta je krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja, a oduzeto je i vozilo koje je koristio zbog provere, navodi izvor Kurira. Prema prvim informacijama, Ajković je napao žene posle spora u saobraćaju.

Kako saznajemo, do napada Ajkovića na žene došlo je posle njegovog izlaska iz novootvorenog tržnog centra. Kada je automobilom "BMW" došao do pešačkog prelaza, nije imao strpljenja da čeka staricu da pređe ulicu. Ona je , zbog godina,hodala suviše sporo po njegovom mišljenju. Ajkoviću se očigledno žurilo, pa je "legao" na sirenu, a potom kroz prozor svog belog "BMW"-a vređao ženu najprostačkijim rečima

Njegovo siledžijsko i bahato ponašanje nije prošlo kod dve Nišlijke koje su stale u odbranu sugrađanke koju je Ajković vređao. On je tada izašao iz automobila i išamarao obe žene.

Mirko Ajković je u sred dana nasrnuo prvo na jednu ženu i počeo da je šamara, a kada joj je u pomoć pritekla sugrađanka koja je izašla iz automobila, on je i nju napao.

Ceo događaj je snimio jedan od prolaznika, koji nisu hteli ili smeli da se mešaju.

Mirko Ajković je rođeni brat mnogo poznatijeg niškog žestokog momka Zorana Ajkovića Ajkule, koji je povezivan sa trgovinom narkoticima i pranjem novca. Ipak, na kraju je osuđen zbog iznude na kaznu kućnog zatvora.

Niška familija Ajković, koja je poreklom iz crnogorske Zete, dobro je poznata u niškom "podzemlju" i važi za najuticajniju porodicu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track