02:28

ANTONOVIĆ U PULSU SRBIJE: Iza klana Velje Nevolje stoje i strane OBAVEŠTAJNE SLUŽBE

kurir tv

ANTONOVIĆ U PULSU SRBIJE: Iza klana Velje Nevolje stoje i strane OBAVEŠTAJNE SLUŽBE

Crna Hronika -

Stručnjak za bezbednost Ratomir Antonović ocenio je gostujući u Pulsu Srbije da iza klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića sasvim izvesno stoje strani faktori.

- Svedoci smo izuzetno brutalne mafijaške organizacije. Očigledno je da je grupa imala jaka leđa i mogućnost da se tako ponašaju. Nezahvalno je govoriti ko je stajao iza njih. Jasno je da tu ima uticaja spoljnih faktora. Tu su umešane i strane obaveštajne službe i međunarodne kriminalne organizacije - rekao je Antonović.

S obzirom na zaplenjeno naoružanje i specijalne telefone koje su koristili prema Antonovićevim rečima sasvim je sigurno da su imali logističnu podršku nekoga moćnog.

- Funkcionisali su prema principu Mosada. Njihov sistem funkcionisanja nije bio ni lak ni jednostavan - naveo je Antonović i dodao da našoj policiji nije bilo nimalo lako da im uđe u trag.

Stručnjak za bezbednost smatra da je sada potpuno jasno da su pripremali državni udar.

- Imaju svoje pipke koji su i danas živi. I dalje imaju svoje sledbenike. trebaće još vremena da se uklone tragovi ove kriminalne hobotnice i da se spreče naslednici - rekao je stručnjak i naglasio da je neophodno da se slučaj raščivija do kraja.

Naša policija je prema Antonovićevim rečima pokazala da može da se izbori sa svakom kriminalnom organizacijom.

- Očekujem da ćemo uskoro dobiti informaciju ko je sve bio umešan u mafijaško klupko i još neki detalj njihovog postupanja - rekao je Antonović.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja