LOPOVI NE SPAVAJU: U Subotici obili automobil stranih tablica, pa odneli robu iz gepeka u vrednosti većoj od 400 €
Foto: N.H.

došli u posetu

LOPOVI NE SPAVAJU: U Subotici obili automobil stranih tablica, pa odneli robu iz gepeka u vrednosti većoj od 400 €

Crna Hronika -

Noćas oko 2 sata i 30 minuta, na parkingu iza ulice Beogradski put, prema Bajnatskoj ulici u Subotici, lopovi su obili automobil strane registracije i opljačkali vrednu robu koja je bila u gepeku automobila.

Policija je jutros oko osam sati bila na licu mesta, istražujući incident, stakla automobila su bila razbijena, čak i mala zadnja stakla, da bi se lakše otvorio gepek. Na licu mesta,zatekli smo razočarane vlasnike automobila, P.N. i njegovu suprugu, koji su u Srbiju došli da posete rodbinu, posle nekoliko godina.

Vlasnik opljačkanog i razbijenog vozila P.N (40) kaže za Kurir, da je posle tri godine došao u Suboticu, da poseti majku, stigli su kasno, pa nisu ni vadili vredne stvari iz automobila.

- U Suboticu smo supruga i ja stigli kasno, jer smo prvo boravili u Beogradu, gde smo bili gosti na svadbi. Parkirali smo auto na slobodnom mestu na parkingu, gde nedaleko, već u prvoj zgradi živi moja majka, a nismo hteli kasno noću da vučemo stvari iz automobila. U gepeku je bio i poklon, veći paket vredan oko 400 evra. Koliko znamo nisu ni komšije znale za naš dolazak, a ujutro smo ostali šokirani, kada smo videli razbijena stakla automobila, i da su nestale vredne stvari i pokloni iz kola - kaže za Kurir P.N.

Dodaje da tri godine nije video majku i da je došao iz inostranstva sa suprugom da je poseti, da nije ni sanjao takav vandalizam na osvetljenom parkingu.

Kako nezvanično saznajemo, postoje kamere na dve obližnje zgrade, pa se i pokradeni vlasnici nadaju, da će lopovi biti uhvaćeni, ali P.N. kaže, da je više razočaran i šokiran ovim razbojništvom, nego samom štetom koja mu je naneta, jer se toliko radovao dolasku kući.

Dve komšijske porodice kažu, da su negde baš kasno noću čuli neku lupu i galamu, ali niko nije ni pomislio da se razbojništvo događa na parkingu, okruženom većim brojem zgrada.

(Kurir.rs/N.H.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja