DETALJI TRAGEDIJE KOD SURDULICE, MEŠTANI O NASTRADALOJ VERICI: Nedavno joj preminuo unuk, možda nije mogla da se izbori sa tugom
Foto: Dado Đilas

TUGA

DETALJI TRAGEDIJE KOD SURDULICE, MEŠTANI O NASTRADALOJ VERICI: Nedavno joj preminuo unuk, možda nije mogla da se izbori sa tugom

Crna Hronika -

U akumulacionom kanalu Hidroelektrane Vrla 4 u selu Masurica kod Surdulice jutros oko 10 sati pronađeno je telo žene Verice R. (66) iz Suvojnice čiji je nestanak policiji prijavljen sinoć.

- Nestanak žene je porodica prijavila uveče, a sutradan je pronađeno njeno telo. Navodno nema vidljivih tragova nasilja ali je telo ipak prevezeno da se uradi obdukcija. Svi sumnjaju da je reč o samoubistvu ili nesrećnom slučaju. Nesrećnoj ženije nedavno preminuo unuk koji je imao oko 20 godina. Bilo joj je mnogo teško, možda nije mogla da se izbori sa tim bolom. Kažu da je najverovatnije skočila u kanal - rekao je jedan od meštana Suvojnice za Kurir.

On je dodao da je Verica iza sebe ostavila supruga, dve ćerke i sina.

Na licu mesta kad je telo pronađeno obaveštena je hitna pomoć čiji su lekari utvrdili smrt žene, a obavešteno je i Više javno tužilaštvo čiji je tužilac izašao na teren i rukovodio uviđajem.

Šta se tačno desilo biće utvrđeno tokom istrage.

(Kurir.rs /J.R./ FOTO: Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja