DEKA (86) SE ŠETAO SA PIŠTOLJEM OKO POJASA Državljanin Srbije uhapšen u Banjaluci, niko ne zna kako je preneo oružje preko granice
Foto: Kurir

hapšenje

DEKA (86) SE ŠETAO SA PIŠTOLJEM OKO POJASA Državljanin Srbije uhapšen u Banjaluci, niko ne zna kako je preneo oružje preko granice

Crna Hronika -

Državljan Srbije Vid J. (86) uhapšen je u Banjaluci jer je sa pištoljem oko pojasa šetao oko Autobuske stanice u Banjaluci.

Deda je legitimisan u Ulici braće Podgornika gde je čekao autobus za Srbiju.

Policajci su bili šokirani kada su uočili da starac za pojasom ima pištolj "CZ" kalibra 7,62 milimetra, pa su ga zaustavili. Ne misleći da je napravio bilo kakav prekrša,j starac im je saopštio da za pištolj nema dozvolu, te da ga uvek nosi sa sobom.

Veruje se da je s oružjem doputovao u Banjaluku, ali je nejasno kako je uspeo da ga prenese preko granice.

- Policijski službenici lišili su slobode V. J. iz Republike Srbije zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija. Naime, policajci su prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, kod V.J. pronašli i oduzeli pištolj i određenu količinu municije. O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka - saopštila je PU Banjaluka.

(Kurir.rs/Republika)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track