BELIVUKOV KLAN OPTUŽEN ZA 5 UBISTAVA, A CRNA LISTA JE MNOGO DUŽA: Istražuje se još 8 mogućih brutalnih likvidacija u Ritopeku
Foto: Zorana Jevtić, Stefan Stojanović, Ana Paunković

ispituju se dnk tragovi

BELIVUKOV KLAN OPTUŽEN ZA 5 UBISTAVA, A CRNA LISTA JE MNOGO DUŽA: Istražuje se još 8 mogućih brutalnih likvidacija u Ritopeku

Crna Hronika -

Kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića za sada se sumnjiči za brutalne likvidacije Gorana Veličkovića, Milana Ljepoje, Zdravka Radojevića, Lazara Vukićevića i Aleksandra Gligorijevića, ali istražitelji sumnjaju da ovo nije konačan spisak zločina koji se dovode u vezu sa ovom kriminalnom grupom.

- Imena petorice, za koju je utvrđeno da su poslednji put živi viđeni u kući u Ritopeku, i čiji je DNK pronađen, nalaze se već u optužnici. Međutim, prikupljanje dokaza i dalje je u toku i DNK profili još nekoliko nestalih, odnosno članova njihovih porodica upoređuju se sa dokazima - otkrio je izvor Kurira.

Jovo Kecman, Veljko Belivuk, Milan Ljepoja, Strahinja Belosevic
foto: AP/Darko Vojinović, Privatna Arhiva, Marina Lopičić

Kako saznajemo, istražitelji i nestanke fitnestrenera Jove Kecmana, ali i Gorana Mihajlovića, Filipa Marjanovića, Vukašina Gošovića, Ljubomira Lainovića i Strahinje Markovića, Lazara Ilića, kao i Darija Đorđevića dovode u vezu sa ovom kriminalnom grupom.

Prema nezvaničnim informacijama, o nekim od zločina koji se dovode u vezu sa kriminalnom grupom, progovorili su i svedoci saradnici.

- U automobilima koji su oduzeti, kao i u samoj kući u Ritopeku, pronađeni su DNK tragovi više osoba koje nisu identifikovane još uvek. Na njima se radi, upoređuju se i analiziraju u skladu sa svim ostalim dokazima i uskoro bi mogli da se dobiju novi rezultati - otkriva on.

(Kurir.rs/Ekipa Kurira/foto Zorana Jevtić, Ana Paunković, Stefan Stojanović Mondo, AP Darko Vojinović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja