TRUDNICA POREKLOM IZ SRBIJE S DRUGARICOM PREBILA I OPLJAČKALA ITALIJANA: Spremale se da napuste stan, a onda usledio šok
Foto: Profimedia

hapšenje u trstu

TRUDNICA POREKLOM IZ SRBIJE S DRUGARICOM PREBILA I OPLJAČKALA ITALIJANA: Spremale se da napuste stan, a onda usledio šok

Crna Hronika -

Troje mladih srpskog porekla uhapšeni su u Trstu zbog sumnje da su opljačkali jednog Italijana i iz stana mu odneli oko 8.000 evra u kešu i veću količinu zlatnog nakita.

Naime, kako prenosi italijanski Trieste Prima, reč je od dve devojke stare 19 i 20 godina, od kojih je jedna bila trudna, i prosjaku starom 18 godina. Prema pisanju tamošnjih medija, pljačka se dogodila u podnevnim časovima 30. jula u centru Trsta.

Uhapšene devojke živele su u Laciju, a ranije su hapšene zbog raznih krađa. Oni su, prenosi italijanski portal, pre nekoliko dana stigli u Trst i iznajmili pansion u centru koji im je bio baza odakle su tipovali stan Italijana.

U stan su u popodnevnim satima ušle devojke i ukrale 8.000 evra u kešu i zlatan nakit. Кad su se spremale da napuste zgradu, stigao je vlasnik stana kojeg su pretukle, čak i šutirale nogama u stomak a potom pobegle.

Policija ih je brzo identifikovala dok su lutale po centru. Pretresom pansiona u kom su boravile u koferima je nađen deo nakita i novca za koji se sumnja da je ukraden iz stana.

Deo ukradenog nakita prepoznao je i opljačkani Italijan, a veruje se da su troje osumnjičenih izvršili i druge krađe u ovom gradu.

(Kurir.rs/Trieste Prima)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track