VELJA SVOJIM VOJNICIMA DAVAO JASNE NAREDBE KOGA KAKO TREBA UBIJATI: Neka pati najviše! Jezive poruke pre krvničkog ubistva
Foto: MUP

evo o kome se radilo

VELJA SVOJIM VOJNICIMA DAVAO JASNE NAREDBE KOGA KAKO TREBA UBIJATI: Neka pati najviše! Jezive poruke pre krvničkog ubistva

Crna Hronika -

Stravična organizovana kriminalne grupe na čijem čelu su se nalazili Veljko Belivuk i Marko Miljković šokirala je javnosti svojim krvničnim i besomučnim ubijanjem njihovih žrtava. Uznemirujuće fotografije objavljene su u medijima, a najnoviji detalji iz optužnice protiv njih dodatno se mogu okarakterisati kao "jezivi".

Inače, tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je prošle nedelje optužnicu protiv Velje Nevolje i Marka Miljkovića i 29 pripadnika njihove kriminalne grupe koja je više od dve godine činila najsvirepije zločine.

Naime, 14.10.2020., nakon saznanja da je Lazar Vukićević navodno vršio opservaciju Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, pripadnici ove grupe su ga lišili života.

Veljko Belivuk, Velja Nevolja, Marko Miljković, Srdjan Lalic
foto: Kurir, MUP RS

Dok su se Belivuk i Miljković nalazili u Crnoj Gori, koristeći kriptovani telefon Mila Radulovića, visoko pozicioniranog pripadnika suprotstavljene kriminalne grupe s kojom je Vukićević sarađivao, namamili su ga na sastanak.

Miljković i Belivuk su tražili preko telefona da pripadnici njihove grupe budu "posebno surovi prema njemu" uz poruku:

"Neka pati najviše", piše portal "Nova.rs".

Vukićevića su namamili preko kriptovane poruke uz reči da je Belivuk otet i da ga treba likvidirati.

Nakon što su ga namamili u kuću u Ritopeku, Srđan Lalić mu je vrelom peglom prelazio preko tela. Draganić, Budimir Miloš, Đurić su mu stavili svi zajedno gumeno crevo u usta i u pustili vodu i ugušili, tj udavili. (pojedine detalje nećemo objaviti zbog uznemirenja javnosti).

Sa njima zajedno je sutra i Hrvatin sekao telo, koje su potom samleli i bacili u Dunav.

(Kurir.rs/Nova)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track