SASLUŠANA DVOJICA POLICAJACA ZBOG UBISTVA ZEKE U KRAGUJEVCU: Brutalna likvidacija u centru grada zabeležena i na kamerama
Foto: Facebook

istraga

SASLUŠANA DVOJICA POLICAJACA ZBOG UBISTVA ZEKE U KRAGUJEVCU: Brutalna likvidacija u centru grada zabeležena i na kamerama

Crna Hronika -

Zbog ubistva Nikole Zečevića Zeke (37) pre šest meseci u centru Kragujevca saslušana su i suspendovana dvojica policajaca iz tog grada.

- Privedeni su S.J. i D.P, jedan je iz Batočine, drugi iz Kragujevca, a ispitivani su u vezi Zečevićevog ubistva. Razgovor je bio informativan. Isti policajci nedavno i suspendovani, ali su navedeni drugi razlozi. Oni sami kažu da su žrtve ovdašnjeg obračuna oko prvog čoveka policije koja se bespoštedno vodi poslednjih meseci - kaže izvor koji je upoznat sa dešavanjima u centralnom gradu Šumadije.

Zečević je likvidiran 4. februara kad mu je ubica prišao u centru grada i u njega ispalio sedam hitaca. Ubistvo se dogodilo pred građanima, a na društvenim mreža se pojavio i snimak ubistva sa bezbednosnih kamera.

Direktor srpske policije Vladimir Rebić izjavio je tada da policija sumnja da je Zečević ubijen zbog poslova oko prodaje droge.

(Kurir.rs/ucentar.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja