U NOVOM SADU PIJANI VOZAČ DŽIPA UDARIO SKUTER I POBEGAO: Devojka (28) PREMINULA, mladić (23) teško povređen
Foto: Filip Plavčić/Ilustracija

saobraćajna nesreća

U NOVOM SADU PIJANI VOZAČ DŽIPA UDARIO SKUTER I POBEGAO: Devojka (28) PREMINULA, mladić (23) teško povređen

Crna Hronika -

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između subote i nedelje na Beogradskom keju u Novom Sadu, teško je povređena dvadeseteosmogodišnja devojka, koja je prema nezvaničnim saznanjima, podlegla povredama, uprkos naporima lekara Urgetnog centra KC Vojvodine.

Teška sbraćajna nesreća se dogodila u noći između subote na nedelju na pomenutom keju, a ekipa Hitne pmoći je prema rečima dr Zorana Krulja, portparola ove zdravstvene ustanove, poziv primila nešto sat vremena posle ponoći.

"Devojka je posle zbrinjavanja na licu mesta, u teškom, besvesnom stanju prevežena na odeljenje renjanimacije Urgentnog centra KCV, dok je muškarac (23), takođe teško povređen, u svesnom stanju prevežen na odeljenje hirurgije Urgetnog centra, rekao je Krulj.

Kako nezvanično saznajemo, devojka se nalazila na skuteru kojim je upravljao dvadesettrogodišnji mladić iz Novog Sada, a koji je u ovoj nesreći zadobio teške pvrede.

O. K.(29) iz Temerina, vozač "rendž rovera", koji je kolima naleteo na mladića i devojku na skuteru, posle čega je pobegao sa mesta nesreće, ubrzo je pronađen, i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Vozač džipa je, prema nezvaničnim saznanjima, bio u alkohlisanom stanju.

S. S.

(Kurir.rs/S.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track