DRAMATIČNA SVEDOČENJA RADNIKA KOJI SU SE ZATEKLI U KINESKOM TRŽNOM CENTRU: Požar izbio u restoranu na spratu! VIDEO, FOTO
Foto: Nemanja Nikolić

haos

DRAMATIČNA SVEDOČENJA RADNIKA KOJI SU SE ZATEKLI U KINESKOM TRŽNOM CENTRU: Požar izbio u restoranu na spratu! VIDEO, FOTO

Crna Hronika -

Večera je u Kineskom tržnom centru u bloku 70 na Novom Beogradu izbio veliki požar. Vatra se razbuktala na gorenjem spratu, a više desetina vatrogasaca bori se sa vatrenom stihijom. kako javlja reporter Kurira gust dim se nadvio nad ovaj deo grada,a počeli su da se aktiviraju alarmi na parkiranim vozilima.

1 / 9 Foto: Nemanja Nikolić

- Kad sam izašla iz kancelarije, videla sam da je obezbeđenje otvorilo sva vrata, ali vatra se brzo proširila. Restoran je vrlo blizu pa se veruje da je tu problem izbio. Obezbeđenje se bilo rastrčalo po tržnom centru, otvarali su zaključana vrata vrlo brzo, budući da se ulazi zaključavaju po završetku radnog vremena - kaže nam Zorica S. koja ima koja ima kancelariju za pravne usluge na početku tržnog centra .

01:59

POŽAR SE ŠIRI KINESKIM TRŽNIM CENTROM 2

- Obezbeđenje je prošlo i primetilo dim, zapalio se lokal 326, odnosno restoran. Nismo mogli da uđemo jer je zaključano. Otvorili smo sva spoljna vrata. Ugasili smo odmah struju, i omogućili vatrogascima da se priključe na hidrante. Nekoliko puta desili su se manji požari, kad neko ugasi pikavac.

00:40

POŽAR SE ŠIRI KINESKIM TRŽNIM CENTROM

Sad je nezgodno što je krov od dasaka, i ima mnogo zapaljive robe. Tu drže i neke zalihe poput ulja. Bilo nas je osam u smeni - kaže Radovan M., radnik obezbeđenja, koji je ovde zaposlen godinama i dodaje da pamti dva velika požara - ovo je treći.

00:42

VATROGASCI SE RASHLAĐUJU TOKOM POŽARA

Na mestu incidenta bili su i kineski radnici pomenutog objekta. Oni su zabrinuto stajali i gledali u svoje lokale.

"Ne znamo šta se desilo", kratko je rekao jedan od prisutnih. Na licu mesta bila su i vozila Hitne pomoći, kao i vatrogasci i policija.

Kurir.rs/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track