UŽAS U SELU KOD KRUŠEVCA: Zamolila komšiju da joj pričuva ćerku dok je na poslu, a on je silovao
Foto: Shutterstock

STRAVIČNO

UŽAS U SELU KOD KRUŠEVCA: Zamolila komšiju da joj pričuva ćerku dok je na poslu, a on je silovao

Crna Hronika -

Muškarac (81) s područja Kruševca osumnjičen da je obljubio devojčicu (9). Zgranuti meštani kažu da je voleo da popije i da dobacuje ženama

Muškarac (81) iz jednog sela s područja Kruševca osumnjičen je da je obljubio devojčicu (9), koju je majka ostavila kod njega i zamolila ga da je pričuva dok je ona na poslu!

Kako Kurir saznaje, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, posle čega će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

- Devojčica je upućena na ginekološki pregled i navodno je utvrđeno da nema povrede - kaže izvor.

Majka prijavila

Meštani sela kažu da su zgroženi, kao i da se najpre pojavila informacija da je njihov komšija neprimereno dodirivao dve devojčice, ali da se ubrzo pročulo da je seksualno zlostavljao jednu maloletnicu.

- Pričala sam s majkom žrtve, ona trenutno nije ovde. Rekla mi je da je morala da ide da radi i da je zamolila osumnjičenog i njegovu suprugu da joj pričuvaju dete, pošto ih poznaje. Međutim, kad je kasnije pokupila dete, imala je šta da čuje. Ćerka joj je ispričala kako ju je starac „milovao“ i zavlačio joj ruke ispod suknjice. Majka je sve odmah prijavila policiji - kaže naša sagovornica i dodaje da žrtva i njena porodica ne žive u selu, već da povremeno tu dolaze, ali da poznaju uhapšenog starca.

- Zato mu je i poverila dete na čuvanje, nije ni slutila da će se desiti ovaj užas - dodaje meštanka.

Rođaci osumnjičenog nerado govore o nemilom događaju, a za uhapšenog starca kažu da je „nekako na svoju ruku“.

- On potiče iz velike i ugledne familije. Imućni su i važe za dobre domaćine, ali uhapšeni se razlikuje od ostatka familije, nije kao oni. Godinama je radio u jednoj državnoj firmi, ali je počeo da pije, pa je premešten na niže radno mesto - kažu rođaci i nastavljaju:

- Znamo da voli da popije, ranije je pio ljutu rakiju, a sada je prešao na pivo. Znamo i da je voleo žene, ali sve se završavalo na dobacivanju, pričama ili nekom neumesnom komentaru. Ali da nasrće na decu, to nismo znali, barem mi nismo čuli do sada.

Bio pijan?

Naši sagovornici kažu da sličnih slučajeva u njihovom mestu nije bilo.

- Prvi put se ovako nešto dešava kod nas i zbog toga smo uznemireni. Moguće je da je bio pijan kad je napao dete. Nadamo se da će istraga utvrditi šta se tačno dogodilo, a ako je kriv, treba da ga najstrože kazne. Mora da odgovara - kaže jedan meštanin.

SUPRUGA GA BRANI

Nije kriv i gotovo

pedofil
foto: Kurir/Dragan ilić

U selu smo juče zatekli suprugu uhapšenog čoveka. Videlo se da je ljuta, a o optužbama na račun supruga nije želela da govori.

- Nemam vama šta da kažem. Šta sam imala rekla sam tamo gde treba, u policiji. Nije kriv i gotovo - rekla je osiono žena.

Kurir.rs/ Dragan Ilić Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track