DETALJI KOBNE TUČE NA PROSLAVI VERIDBE KOD KRALJEVA: Uhapšen osumnjičeni za brutalno ubistvo, nesrećni mladić preminuo u bolnici
Foto: Shutterstock/chingyunsong

strašno

DETALJI KOBNE TUČE NA PROSLAVI VERIDBE KOD KRALJEVA: Uhapšen osumnjičeni za brutalno ubistvo, nesrećni mladić preminuo u bolnici

Crna Hronika -

N. M. (25) iz Kraljeva preminuo je u Kliničko - bolničkom centru u Kragujevcu od teških povreda glave koje je zadobio u u tuči dve grupe gostiju na porodičnom slavlju u selu Stubal kod Kraljeva.

Prema nezvaničnim informacijama, tuča se dogodila u noći između petka i subote kada su se u jednoj porodičnoj kući u pomenutom selu na proslavi veridbe najpre verbalno, a potom i fizički sukobile dve grupe gostiju.

Tom prilikom je M. M. (39), takođe iz Kraljeva, naneo udarce po glavi N. M. zbog kojih je mladić hitno prevežen u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu, a potom prebačen u kragujevački Kliničko - bolnički centar.

Uprkos naporima lekara da mu spasu život, mladić je podlegao povredama, a kraljevačka policija uhapsila je četvoricu osumnjičenih za učestvovanje u tuči.

Zbog sumnje da je počinio ubistvo, viši javni tužilac u Kraljevu je M. M. posle saslušanja odredio pritvor do 30 dana.

(Kurir.rs/J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track