UŽAS U ČAČKU: Pretukao ženu i golu je ostavio pored kontejnera, motkom na kojoj je bio zakucan ekser NANEO JOJ STRAVIČNE POVREDE
Ilustracija, Foto: Shutterstock

VIŠE PUTA PRIJAVLJIVALA NASILJE

UŽAS U ČAČKU: Pretukao ženu i golu je ostavio pored kontejnera, motkom na kojoj je bio zakucan ekser NANEO JOJ STRAVIČNE POVREDE

Crna Hronika -

ČAČAK - Meštanin sela Zablaće G.V. (30) pretukao je u noći između nedelje i ponedeljka svoju suprugu N.V. i tom prilikom joj naneo teške povrede. Naime, nesrećna žena zadobila je povrede po čitavom telu, najviše po glavi, a na prijemu u čačansku bolnicu konstatovano je da joj je muž čak otkinuo uvo, i to motkom na kojoj je bio zakucan ekser, pa je u teškom stanju hitno prevezena u Klinički centar u Kragujevcu.

- N. V. su pronašli meštani u centru sela, pored kontejnera. Bila je potpuno gola, dezorijentisana i polu svesna. Neverovatan jeziv prizor bio je kada su ljudi ugledali gotovo nepomično telo žene, pomislivši da je u pitanju nekakva gomila smeća pored kontejnera - ispričao nam je jedan od meštana Zablaća.

Kako smo saznali, ova porodica je poznata policiji. Više puta je nesrećna žena prijavljivala porodično nasilje, odnosno da je trpela maltretiranje i fizičko zlostavljanje od strane supruga.

(Kurir.rs/D. Č.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track