Najnovije vesti

GORAN KOVAČEVIĆ KOJI JE RANJEN U PUCNJAVI ZBOG OVE DEVOJKE IZVRŠIO OTMICU: Ubistvo fitnes instruktorke još pod velom misterije
Foto: Kurir

Pucnjava u novom sadu

GORAN KOVAČEVIĆ KOJI JE RANJEN U PUCNJAVI ZBOG OVE DEVOJKE IZVRŠIO OTMICU: Ubistvo fitnes instruktorke još pod velom misterije

Crna Hronika
00:03h

Goran Kovačević Goranac, Nenad Stević, Vladica Rakić i Božidar Bosnić sumnjali su da je Goran Cvijetić iz Budisave umešan u ubistvo fitnes instruktorke.

Fitnes instruktorka iz Novog Sada Teodora Kaćanski ubijena je u novembru 2016. godine. Žrtva zločina bila je devojka Nenada Stevića, koji je prijatelj Gorana Kovačevića zvanog Goranac, koji je večeras ranjen u novosadskom naselju Detelinara.

Nesrećna devojka upucana je samo nekoliko trenutaka nakon što je Nenad Stević izašao iz kola. Ubica je prišao vozilu i kroz zatamljena stakla pucao joj je u vrat, noge i grudi. Kako se sumnjalo, ubica je mislio da metke ispaljuje u Stevića.

Instruktorka se tri dana borila u bolnici za život ali je podlegla povredama.

Posle njene smrti osvanuo je mural sa njenim likom, a ubistvo je i dalje pod velom misterije.

OTMICA

Goran Kovačević Goranac, Nenad Stević, Vladica Rakić i Božidar Bosnić sumnjali su da je Goran Cvijetić iz Budisave umešan u ubistvo fitnes instruktorke. Oteli su ga a na suđenju povodom njegove otmice branili su se da su izvršili “građansko hapšenje” 22. maja 2017. godine sa ciljem da ga predaju policiji.

Oni su osumnjičeni da su 22. maja preteći pištoljem prebili Cvijetića u novosadskom naselju Detelinara, a zatim ga strpali u gepek “audija A6” i krenuli u beg. U kolima su tada ostali Stević i Bosnić, koji su pokušali da umaknu policiji koja ih je jurila ulicama Sremske Kamenice, ali su ubrzo zaustavljeni na Mišeluku i pohapšeni.

Podsećamo, do pucnjave je došlo u Cankarevoj ulici ispred broja osam oko 21 i 30.

Na licu mesta su policija i hitna pomoć.

Kako kažu građani reporteru 021.rs koji se nalazi na licu mesta, oko pola deset se začuo rafal, koji je zvučao kao da dolazi iz automatskog oružja. Svedoci javljaju i da je prethodno džip uleteo u dvorište zgrade i ispalio šest, sedam hitaca pre nego što je otišao.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja