DETALJI JEZIVE SAOBRAĆAJNE NESREĆE KOD VERUŠIĆA: Stravičan sudar 2 automobila, vozač fijata (32) na mestu mrtav
Foto: Kurir/T.S.

strašno

DETALJI JEZIVE SAOBRAĆAJNE NESREĆE KOD VERUŠIĆA: Stravičan sudar 2 automobila, vozač fijata (32) na mestu mrtav

Crna Hronika -

U tragičnoj saobraćajnoj nesreći u direktnom sudaru dva automobila jutros oko 8 časova i 30 minuta, kod mesta Verušić na Žedničkom putu nedaleko od Subotice, poginula je jedna osoba, a šest je povređeno.

Kako Kurir saznaje, najteže su povređeni vozač "micubišija" i jedna žena, koja ima teške povrede glave i trenutno je na reanimaciji, dok su četiri osobe zadobile lakše telesne povrede i puštene su kući.

Kako je potvrdila policija i OJT, vozač putničkog vozila "micubiši" bele boje beogradskih registracija, A.M. (42) iz Kaća, u saobraćajnoj nesreći je teže povređen, dok je vozač automobila marke "fijat bravo" subotičkih registarskih oznaka, Z.G. (32) iz sela Mala Bosna kod Subotice, poginuo na licu mesta.

Uviđaj je izvršio zamenik tužioca OJT iz Subotice.

Uzrok nesreće nije poznat, ali se nezvanično pominje da je na tom delu puta dosta zemlje sa atara, te da ta činjenica može ukazivati na eventualni uzrok nesreće.

Hitna pomoć je brzo reagovala, zajedno sa vatrogascima, jer su neki putnici bili priklješteni u vozilu, a povređeni su ubrzo zbrinuti u subotičkoj bolnici.

Žednički put na tom mestu je bio zatvoren za saobraćaj, a vozila su preusmeravana na sporedne puteve.

Kako saynajemo, vozač "fijata", koji se kretalo od Subotice prema Bačkoj Topoli, pokušao je da se isključi s puta, na levu stranu. U tom trenutku "micubiši", koji se kretao u istom pravcu, obilazio je kolonu vozila i naleteo na "fijat".

Prilikom sudara, od siline udarca oba putnička automobila su jako oštećena, a jedno vozilo se prevrnulo na krov.

Pre nekoliko dana, nedaleko od tog mesta, na putu ka Mišićevu dogodila se još jedna tragična saobraćajna nesreća, u kojoj je jedna osoba izgubila život, u direktnom sudaru dva atomobila.

Kurir.rs/N.H.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track