POSLEDNJA OBJAVA MILANA IZ TRSTENIKA PRE POGIBIJE SLAMA SRCA: E moj Milanče, stvarno ispade poslednja vožnja, srećan ti put (FOTO)
Foto: Facebook

tuga

POSLEDNJA OBJAVA MILANA IZ TRSTENIKA PRE POGIBIJE SLAMA SRCA: E moj Milanče, stvarno ispade poslednja vožnja, srećan ti put (FOTO)

Crna Hronika -

Milan N. (41) iz Trstenika, koji je nastradao kad je automobilom sleteo u kanal pored Zapadne Morave, samo tri pre pogibije objavio je svoju fotografiju uz reči koje nakon nesreće deluju zlosutno.

- Zadnja vožnja za ovu godinu - napisao je Milan 6. septembra uz svoju fotografiju u Gornjem Dubiču kod Trstenika

Nastradali Trsteničanin verovatno je mislio na poslednju ovogodišnju vožnju biciklom u prirodi, ali nažalost ispostavilo se da je to bila i njegova poslednja vožnja u životu.

Milan Nedeljković
foto: Facebook

Prijatelji se od Milana opraštaju na društvenim mrežama.

- E moj Milanče... I ispade zadnja vožnja... Neka te anđeli čuvaju! Svi smo tužni - napisala je jedna korisnica.

- Poslednja vožnja dobri čoveče! Nadam se da si otišao sa osmehom. Tako te pamtimo - napisao je jedan Milanov prijatelj.

- Srećan put, Hani, vidimo se tamo - napisao je drugi prijatelj.

- Počivaj u miru prijatelju! Neka tvoj osmeh i veseli duh nađe mir u rajskom carstvu - nadovezao se jedan prijatelj.

Milan je inače za nekoliko dana trebalo da otputuje u Urugvaj da radi. Obišao je svet radeći kao mašinac, a prema rečima njegovih prijatelja bio je avanturista koji je voleo da putuje i upoznaju nove predele.

Podsetimo, Milan je nastradao sinoć kad je svojom "hondom" izleteo sa lokalnog puta u Bogdanju i sleteo u kanal pored reke. Od zadobijenih povreda je preminuo na putu do bolnice.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track