JEZIVO! Kolima pregazio bivšu ženu, pa rekao: Ubio sam je i stavio u naš krevet, jer njoj je tu mesto!
Foto: Kurir, Printscreen/Facebook, Privatna Arhiva

osumnjičeni do detalja isplanirao zločin

JEZIVO! Kolima pregazio bivšu ženu, pa rekao: Ubio sam je i stavio u naš krevet, jer njoj je tu mesto!

Crna Hronika -

Zolika Holik (49) iz Beške uhapšen je zbog sumnje da je usmrtio Jasminu Holik (47), koja ga je zbog maltretiranja napustila pre dve godine

Zolika Holik (49) iz Beške uhapšen je nakon što je juče pozvao policiju i prijavio da je kolima namerno pregazio i ubio bivšu ženu Jasminu Holik (47), koju je nakon toga ubacio u automobil, odvezao u svoju kuću i stavio u krevet!

- Ubio sam je! Doveo sam je u našu kuću i stavio u naš krevet, jer ona tu pripada, tu joj je mesto - navodno je rekao Holik policiji prilikom hapšenja.

Isplanirao detaljno

Kako saznajemo, osumnjičeni je do detalja isplanirao zločin, a nesrećnu Jasminu je juče rano ujutru u automobilu čekao u blizini kuće u Beškoj, u kojoj je posle razvoda živela sa majkom.

- Jasmina je juče oko 5.20 sati krenula iz kuće na posao u Novi Sad. Nije odmakla ni 50 metara kada se Zolika zaleteo kolima na nju, pregazio je i ubio na mestu. Potom je telo ubacio u auto i odvezao u svoju kuću, u kojoj je živela i Jasmina do razvoda - kaže naš izvor i dodaje da je Zolika dva sata kasnije pozvao Jasmininu majku i rekao joj: "Ubio sam ti ćerku", a potom pozvao i policiju i prijavio svoj zločin.

ulica gde je Zolika kolika usmrtio Jasminu
ulica gde je Zolika kolika usmrtio Jasminufoto: Kurir

- Dva sata je sa mrtvom ženom bio u kući. Verovatno je pozvao bivšu taštu i policiju kada je shvatio šta je uradio - kaže naš sagovornik upoznat sa slučajem. Prema rečima našeg izvora, policija je došla u kuću Holika u Ulici Branka Radičevića i u krevetu zatekla mrtvu ženu. Komšije uhapšenog kažu da su juče oko pola osam ujutru videle policiju ispred Zolikine kuće, ali da su mislili da je njemu pozlilo.

- Zolika i Jasmina su bili 24 godine u veoma turbulentnom braku, prepunom svađa i maltretiranja. Imaju sina i ćerku, koja se udala. Jasmina je često odlazila od kuće, ali bi se uvek vraćala. Međutim, poslednje dve godine odlučila je da ode od Zolike i sa sinom se preselila kod majke. Od tada mu se nije vraćala - kažu meštani Beške i dodaju da je nesrećna žena radila u Novom Sadu kao radnica na održavanju zgrada.

- Sve vreme ju je maltretirao i nije joj davao mira. Mislimo da ga nije prijavljivala policiji - pričaju šokirane komšije.

Suze i crnina

Božica Markov, majka ubijene Jasmine, juče je bila skrhana bolom. U suzama i u crnini, rekla je za Kurir da ju je telefonom nazvao bivši zet i saopštio joj da je okončao Jasminin život.

- On je moje dete ubio, eto toliko - rekla je Božica. Komšije kažu da je Zolika navodno imao problema sa alkoholom, kao i da se bavi prodajom drva. - Išao je i u nadnicu, radio sve građevinske poslove - kažu komšije, šokirane bizarnim zločinom.

Nema tragova

Sin na poslu saznao za zločin

Žitelji ulice u kojoj je Zolika kolima ubio Jasminu kažu da nisu ništa ni čule ni videle.

- Čak je i njihov sin samo pola sata posle Jasmine otišao na posao i nije video ništa. Nije bilo ni tragova kočenja, a ni krvi. Sin je na poslu saznao da mu je otac ubio majku praktično ispred kuće - pričaju naši sagovornici.

(Kurir.rs/B. Travica)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track