DRAGICA IZ ZAJEČARA ZBOG SINA POKUŠALA SEBI DA SKRATI MUKE: Čim su joj rekli da je njen Branislav MOGUĆI UBICA iskapila esenciju
Foto: Kurir.rs/S.S.

novi detalji zločina

DRAGICA IZ ZAJEČARA ZBOG SINA POKUŠALA SEBI DA SKRATI MUKE: Čim su joj rekli da je njen Branislav MOGUĆI UBICA iskapila esenciju

Crna Hronika -

Dragica Ristić, majka Branislava Ristića (38) iz Zaječara, koji je u pritvoru zbog sumnje da je sa 40 uboda nožem ubio Slobodana Stanojeva (60), pokušala je sebi da oduzme život.

- Dragica radi u zaječarskom Domu zdravlja u kuhinji. Dobra, vredna, pravična žena. Čim je saznala da je njen sin mogući ubica popila je esenciju. Odmah je prebačena na odeljenje toksikologije u Nišu i nalazi se van životne opasnosti. I njen sin, osumnjičen da je ubica, neko vreme je radio u bolničkoj ložionici, najverovatnije na određeno vreme - saznajemo nezvanično od izvora bliskog porodici.

Svirepi zločin, podsetimo, dogodio se u zaječarskom selu Borovac. Prema nepotvrđenim informacijama, Branislav je od ubijenog Slobodana pozajmio 3.000 evra, a taj dug je u međuvremenu narastao na 5.000 evra.

Osumnjičeni Ristić se tereti da je sa 40 uboda nožem ubio Slobodana jer nije imao da mu vrati novac, a zatim njegovo telo sakrio ispod mosta Belog Timoka u Borovcu, prekrio ga granjem, slamom i lišćem.

Ubrzo je uhapšen i sada je u pritvoru. Ristić nije priznao zločin.

(Kurir.rs/S.B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track