00:15

Vladimir Kecmanović svedočio o napadau Bjelogrlića na Gagu Antonijevića

osnovno javno tužilaštvo u nišu

VLADIMIR KECMANOVIĆ NAKON SASLUŠANJA ZBOG NAPADA BJELOGRLIĆA NA ANTONIJEVIĆA: Onda je nastalo neko koškanje! Došao je i udario ga

Crna Hronika -

Vladimir Kecmanović, pisac i urednnik kulturne redakcije RTS, svedočio je danas u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu o napadu glumca Dragana Bjelogrlića na reditelja Predraga Gagu Antonijevića, koji se dogodio 23. avgusta u hotelu "Ambasador" u Nišu.

Naime, Kecmanović je sedeo sa Antonijevićem u lobiju baru hotela, kada je Bjelogrlić prišao reditelju i počeo da ga udara pesnicama.

Po izlasku iz tužilaštva, pisac je rekao okupljenim novinarima da je odgovarao na pitanja tužioca, ali i advokata osumnjičenog Bjelogrlića.

- Sedeo sam za stolom sa Predragom Antonijevićem kada je Dragan Bjelogrlić došao i udario ga. Onda je nastalo neko koškanje, kada je Dragan Bjelogrlić nastavio da ga udara - rekao je Kecmanović novinarima nakon što je svedočio u tužilaštvu.

Predrag Gaga Antonijević
foto: Privatna arhiva

On je istakao da su se pitanja koja su mu postavljali tužilac i advokati uglavnom odnosila na to da li je bilo dobacivanja.

- Sam akt udaranja je snimljen, tako da o tome nema mnogo da se raspravlja. Uglavnom su bila pitanja da li je bilo dobacivanja te večeri. Sa Antonijevićem sam bio ceo dan i nije bilo nikakvog dobacivanja. Nisu oni ni imali prilike da se vide da bi do toga došlo, prosto nisu se ni susreli, tako da ne može da bude provokacija ako nema kontakta. Ako imate udaljenost od desetak metara između nas svih, onda bi valjda i mi ostali čuli - rekao je Kecmanović. Na pitanje kako je sada Antonijević, on je rekao da se u fizičkom smislu oporavlja.

Dragan Bjelogrlić, Predrag Gaga Antonijević, Saslušanje, Tuča, Incident
foto: Radule Perišić / ATAImages

Podsetimo, portiv Dragana Bjelogrlića pokrenuta je istraga zbog sumnje da je pesnicama tukao reditelja Predraga Gagu Antonijevića. On je nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu 24. avgusta pušten da se u daljem toku postupka brani sa slobode.

Inače, danas su kao svedoci u tužilaštvo pozvane i glumice Katarina Radivojević i Jovana Stević, kao i producent Maksa Ćatović, te glumac Miljan Davidović.

(Kurir.rs/M. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track