Najnovije vesti

ODLOŽENO SUĐENJE SVEDOKU SARADNIKU U POSTUPKU PROTIV ŠARIĆA: Jedan optuženi se zbog bolesti nije pojavio u Palati Pravde
Foto: Dado Đilas, Privatna Arhiva

nastavak suđenja

ODLOŽENO SUĐENJE SVEDOKU SARADNIKU U POSTUPKU PROTIV ŠARIĆA: Jedan optuženi se zbog bolesti nije pojavio u Palati Pravde

Crna Hronika
12:38h

Suđenje svedoku saradniku u postupku protiv Darka Šarica, Nebojši Joksoviću, za zloupotrebu položaja odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu.

Osim Joksovića, optužnicom je obuhvaćen i Miloš Nikolić, koji se nije pojavio u Palati pravde, zbog bolesti svog branioca. Njih dvojica, navodno se sumnjiče da su tokom 2013. i 2014. zloupotrebili položaj tako što je Nikolić bez saglasnosti stečajnog upravnika pomogao Joksoviću da postane vlasnik celokupne imovine stamparije BMG.

Joksović je, prema optužnici, vredne masine prodao preduzeću iz Zagreba, ispod tržišne cene. Nikoliću se inače sudilo i u postupku protiv Darka Šarića i on je tada izjavio da je Joksović pokušao da mu otme imovinu. Joksović se u sudu pojavio u pratnji policije, koji ga čuva zbog statusa koji ima u postupku protiv Šarića.

(Kurir.rs/J. S.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja