OVO JE FAHRUDIN (30) KOJI JE DRŽAO TAOCE U SRPSKOM AUTOBUSU U NEMAČKOJ: Pretio da ima pištolj i da će pobiti putnike i vozače
Foto: Printscreen/Facebook

drama

OVO JE FAHRUDIN (30) KOJI JE DRŽAO TAOCE U SRPSKOM AUTOBUSU U NEMAČKOJ: Pretio da ima pištolj i da će pobiti putnike i vozače

Crna Hronika -

Državljanin Srbije Fahrudin K. (30) koji je uhapšen kasno sinoć u Nemačkoj zbog sumnje da je držao taoce u autobusu "Laste" saslušan je tokom noći, a tokom dana će biti izveden pred sudiju.

Fahrudin K. je uhapšen, podsetimo, nakon četvoročasovne blokade auto-puta između Hilpoltštajna i Gredinga jer je prema nepotvrđenim informacijama uzeo trojicu vozača kao taoce.

Prethodno je u autobusu, koji je putovao ka Srbiji, došlo do tuče u kojoj su lakše povređeni muškarac i žena. Mediji navode da je zbog sukoba autobus stao u zaustavnoj traci auto-puta nakon čega je stigla dojava da je u vozilu naoružani muškarac.

autobus, Lasta
foto: screenshot bild.de

- Muškarac u autobusu je tvrdio da ima pištolj i da će sve da pobije. Došlo je do fizičkog obračuna nekoliko putnika i dvoje je lakše povređeno - saopštili su kasno sinoć iz policije.

Fahrudin K. će prema najnovijim informacijama biti optužen za pokušaj ubistva.

(Kurir.rs/J.I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja