NIJE HTEO DA POBEGNE, UPLAŠIO SE I POTRČAO: Kolege vozača koji je autobusom uleteo u DEČIJE IGRALIŠTE U ZEMUNU! Bio je krvav
Foto: Ana Paunković

novi detalji

NIJE HTEO DA POBEGNE, UPLAŠIO SE I POTRČAO: Kolege vozača koji je autobusom uleteo u DEČIJE IGRALIŠTE U ZEMUNU! Bio je krvav

Crna Hronika -

Vozač autobusa na liniji 45 D. H. (72) danas je uleteo u dečji parkić nešto pre 14.00 sati, pri čemu je poređeno pet osoba, od čega je četvoro dece.

Prema prvim informacijama vozač je pobegao sa lica mesta, međutim kako se kasnije ispostavilo on je navodno otišao do okretnice u blizini kako bi obavestio kolege o nezgodi, gde je i sačekao policiju.

Kako su njegove kolege ispričale za Kurir, D. H. nije hteo da pobegne, već se uplašio i potrčao ka okretnici koja je udaljena 100 metara od mesta nezgode.

1 / 9 Foto: Ana Paunković

- Rekao je da je imao sudar i da je u pitanju iberturaža, da se sve to naglo desilo i nije mogao da iskontroliše vozilo - ispričale su njegove kolege.

Kada je stigao do okretnice njemu je glava bila krvava, jer je i on takođe povređen u sudaru.

- Nije znao šta da radi, rekao je da mu je žao zbog udesa i zbog povređenih. Ali nije hteo da pobegne - navele su njegove kolege.

(Kurir.rs/J. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track