FILMSKA POTERA OD NS DO PAZOVE: Bivši robijaš ukrao auto pa pošao za Beograd, a policija za njim EVO KAKO SU GA STIGLI (VIDEO)
Foto: NS uživo

FILMSKA POTERA OD NS DO PAZOVE: Bivši robijaš ukrao auto pa pošao za Beograd, a policija za njim EVO KAKO SU GA STIGLI (VIDEO)

Crna Hronika -

Filmska potera za odbeglim zatvorenikom M. R. (21) koji je upravljao ukradenom "Opel Vektrom" okončana je noćas oko jedan sat posle ponoći u ulici Kralja Petra u centru Stare Pazove i to saobraćajnim udesom, koji je na sreću, prošao bez žrtava.

Mladić M. R. je, kako se saznaje, pre nekoliko dana pobegao iz Okružnog zatvora u Smederevu, da bi juče bio identifikovan u Bačkom Petrovcu gde je ukrao "Opel Vektru". Sa njom je krenuo u jurnjavu od Novog Sada ka Beogradu!

U Staroj Pazovi je bežeći od patrole novosadske policije udario u vozilo "audi A4" koje je dolazilo iz suprotnog pravca i kojim je upravljao D. P. Nakon toga zakačio je i policijsko vozilo koje ga je pratilo i zabio se u kanal!

Kola se zapalila

U udesu je, dok je vozilo bilo u kanalu, izbio i mali požar, zbog čega su intervenisali vatrogasci. Automobil je potpuno smrskan i prava je sreća što nema teže povređenih.

Kako se saznaje, Hitna pomoć je na licu mesta pomogla M. R. nakon čega je priveden i vraćen u zatvor.

Policijska "škoda oktavia" u udesu je ostala bez jednog točka.

(Kurir.rs/Blic/NS uživo, FOTO: NS uživo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja