MARJANOVIĆ OKRUŽEN SMRĆU Otac Vladimir 6. je osoba bliska Zoranu koja je umrla: žena, tašta, prijatelj iz detinjstva, a sad i otac
Foto: Vladimir Šporčić

zla sudbina

MARJANOVIĆ OKRUŽEN SMRĆU Otac Vladimir 6. je osoba bliska Zoranu koja je umrla: žena, tašta, prijatelj iz detinjstva, a sad i otac

Crna Hronika -

Otkako je Jelena Marjanović ubijena 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči, u okruženju njenog supruga Zorana Marjanovića preminulo je nekoliko osoba, a sada je ostao bez oca Vladimira Marjanovića (68), koji je preminuo juče od srčanog udara.

Zoran Marjanović za Kurir objasnio je šta se dogodilo njegovom ocu.

zoran marjanović
zoran marjanovićfoto: Zorana Jevtić

- Srce mu je otkazalo. Preminuo je u Zemunskoj bolnici. Lekari su se borili, dva puta su uspeli da ga reanimiraju, ali treći put je izgubio bitku - rekao je Zoran Marjanović.

Konstantovano mu je veliko oštećenje srca, zbog čega se otežano kretao i imao povremena gušenja.

zorica krsmanović, majka ubijene pevačice
zorica krsmanović, majka ubijene pevačicefoto: Stefan Jokić

- Šest meseci nakon Jelenine smrti umrla je Zorica Krsmanović, Jelenina mama. Ona je dugo bila bolesna, ali joj se stanje pogoršalo kada je ostala bez ćerke. Posle ubistva umro je i Zoranov blizak prijatelj, čovek koji je bio uz njega u danima posle zločina. Spekulisalo se da mu je bio i obezbeđenje, ali to nikada nije dokazano. Saša Milošević, jedan od najbližih Zoranovih saradnika i prijatelja, koji je čak napisao i stihove uklesane na Jelenin spomenik, takođe je preminuo posle zločina, a 3. septembra izdahnula je i njegova bivša prijateljica Rada Matić, koja mu je nekada bila najveća podrška - objašnjava izvor.

rada matić, prijateljica zorana marjanovića
rada matić, prijateljica zorana marjanovićafoto: Aleksandar Jovanović Cile

Podsetimo, Rada Matić, poznatija kao Rada iz Beča, preminula je od moždanog udara. Pokojna Rada javnosti je postala poznata 2016, samo mesec dana posle brutalnog ubistva pevačice "Granda" Jelene Marjanović, kada su isplivale lascivne poruke koje je razmenjivala sa Zoranom Marjanovićem.

ubijena pevačica
ubijena pevačicafoto: Privatna Arhiva

Matićeva je priznala da se sa Zoranom dopisivala i da joj je on slao golišave slike, kao i da joj je namera bila da sazna šta se dogodilo Jeleni. Kako je sama govorila u intervjuima, "mislila je da su u ubistvo pevačice umešani Zoran i članovi njegove porodice".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track