VLADIMIR ĆE POČIVATI BLIZU UBIJENE SNAJE JELENE: Poznato vreme sahrane oca Zorana Marjanovića
Foto: Vladimir Šporčić

ispraćaj u podne

VLADIMIR ĆE POČIVATI BLIZU UBIJENE SNAJE JELENE: Poznato vreme sahrane oca Zorana Marjanovića

Crna Hronika -

Vladimir Marjanović (68), otac Zorana Marjanovića, biće sahranjen u ponedeljak u 12 časova na groblju Zbeg, na kome počiva i njegova snaja Jelena, potvrdio je za Kurir njegov sin Zoran.

Da podsetimo, Vladimir je u ponedeljak primljen u Zemunsku bolnicu jer je celog dana imao gušenja, ali je dan kasnije, uprkos svim naporima lekara, izgubio bitku.

Vladimir je inače bio jedini član porodice Marjanović, koji je pored Zorana, davao izjave medijima i pričao o ubijenoj snaji Jeleni Marjanović i zločinu. Uvek je isticao da je Zoran nevin. Neposredno nakon ubistva, Vladimir je govoreći o snaji, isticao "da je bila anđeo i da ne zna ko bi mogao da digne ruku na nju". Međutim, preokret se dogodio posle hapšenja Zorana Marjanovića, kad je iznenadio svojom izjavom.

"Nismo čudni"

- Pravi ubica je Jelenin ljubavnik, tajkun. Ćutao sam jer sam se bojao da će mi neko ubiti decu. Od prvog dana svi znamo ime ubice, ali smo mislili da policija pošteno radi svoj posao. Kad ono, oni hapse mog Zorana - rekao je medijima Vladimir u septembru 2017.

Međutim, ime Jeleninog ubice nije otkrio u sudnici na suđenju svom sinu, već je iskoristio svoje zakonsko pravo i nije svedočio. Govoreći o svojoj porodici, koju već pet godina prate razne misterije i intrige, Vladimir je jednom prilikom rekao:

- Narod misli da smo mi sekta, da smo Crna ruža, da ja hipnotišem ljude. Krstili smo 30 ljudi, kakva sekta, kakve gluposti. Mi nismo ni po čemu čudni.

Podsetimo, Jelena Marjanović, pevačica Granda, brutalno je ubijena pre pet i po godina na nasipu u Crvenki, a za taj zločin se i dalje sudi njenom suprugu Zoranu.

(Kurir.rs/J.I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track