STRAVIČNO! ANČI ZADAVIO LJUBAVNIKA INVALIDA: Morao sam to da uradim, nisam više mogao da izdržim!
Foto: S.U.

UHAPŠEN

STRAVIČNO! ANČI ZADAVIO LJUBAVNIKA INVALIDA: Morao sam to da uradim, nisam više mogao da izdržim!

Crna Hronika -

Milan Spasić Anči (38) iz Novog Bečeja uhapšen zbog sumnje da je ubio dugogodišnjeg partnera Danijela Crnjina (43)

Milan Spasić zvani Anči (38) iz Novog Bečeja uhapšen je zbog sumnje da je ubio ljubavnika i dugogodišnjeg partnera Danijela Crnjina (43).

Kako saznajemo, Milan je zadavio Danijela, koji je bio u invalidskim kolicima.

uhapšen anči tranvestit
uhapšen anči tranvestitfoto: Facebook

Pad sa bandere

Tragedija se dogodila u sredu uveče u Danijelovoj kući u Ulici Bore Glavaškog 9 u Novom Bečeju. Nakon što je počinio ubistvo, Milan, koji je inače iz Beograda i transvestit je, došao je do kuće rođake ubijenog partnera i priznao da je zadavio Danijela:

ubijeni
ubijenifoto: Privatna Arhiva

- Morao sam to da uradim, nisam više mogao da izdržim - rekao mi je Milan. Stravičnu priču o ubistvu na periferiji Novog Bečeja započinje Ilona Đ. Ona je rođaka ubijenog Danijela Crnjina i živi u istoj ulici, dve kuće dalje:

- Milan je transvestit, a s mojim rođakom je bio u dugogodišnjoj emotivnoj vezi, koja nije bila harmonična. Priznao nam je da je zadavio Danijela. Plakao je i bio vidno uznemiren. Tresao se. On je bolestan, ima epilepsiju. Pozvala sam Hitnu pomoć. Kad je došlo sanitetsko vozilo, Milan je rekao da pozovu policiju i da on neće da beži. Ponavljao je da je to uradio jer više nije mogao da trpi Danijela - rekla je za Kurir Ilona Đ. iz Novog Bečeja.

Novi Bečej, ubistvo, transvestit
foto: Pritnscreen/Facebook

Ona kaže da je Danijel od 2013. godine bio u invalidskim kolicima, jer je pao s bandere i od tada je primao socijalnu pomoć.

- Bubrezi su mu otkazali, povredio je i kičmu, operisan je i nikada nije prohodao - navela je nesrećna žena.

Upoznali se u zatvoru

- Spasić je još rekao da je Danijel kobnog dana pio. Žalio se da ga je Danijel uvek maltretirao kad bi popio više. Inače, Danijel i Milan upoznali su se u zatvoru. Danijel je bio u zatvoru četiri godine zbog silovanja koje se dogodilo na pijaci u Novom Bečeju - prisetila se Ilona Đ.

Komšije kažu da su žrtva i ubica živeli pod istim krovom, i to u Danijelovoj trošnoj kući na periferiji Novog Bečeja.

- Danijel je transvestita je doveo u Novi Bečej kao devojku kad je izašao iz zatvora. Zvao je i rodbinu da je pokazuje. Inače, Anči se oblačio kao žensko, šminkao se i nosio brushalter - objasnio je sagovornik. Milanu je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Skoro se srušila

Tražio pomoć za trošnu kuću

Danijel Crnjin pre tri godine postavljao je na Fejsbuku slike urušene kuće u kojoj je preksinoć i ubijen i molio ljude dobre volje da mu pomognu da je obnovi.

- Paraplegičar sam i živim u urušenoj kući, nisam u mogućnosti sam da je obnovim, pa ko želi, može da mi priskoči u pomoć. Hvala svima - pisao je Crnjin uz jezive fotografije gotovo potpuno srušene kuće.

Sličan zločin 2018.

Transvestit ubio dečka

Marko Radović, Goran Abdulov, ubistvo, Zemun, Ševina ulica
foto: Vladimir Šporčić, Privatna Arhiva

Transvestit Goran Abdulov (35) ubio je 8. jula 2018. u iznajmljenom stanu u Ševinoj ulici u Zemunu sa sedam uboda nožem Marka Radovića (24). Abdulov je priznao zločin i izjavio da se kaje zbog svega što je uradio, tvrdeći da Marka i dalje voli. On godinama prima hormonsku terapiju radi promene pola, a najveća želja mu je da dobije nova dokumenta sa ženskim imenom. Transvestitu se sudi u Višem sudu u Beogradu, a pravdao se da je nož potegao u samoodbrani.

- Tvrdio je da je Marko bio navodno nasilan prema njemu posle raskida. Markovo krvavo i iskasapljeno telo nađeno je samo u majici i donjem vešu, a preminuo je nasred ulice - podsetio je izvor.

Kurir.rs/Saša Urošev

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track