MISTERIOZNA SMRT U VLADIMIROVCU: Mladić (22) ubijen ili poginuo u saobraćajki?
Foto: Nikola Anđić, Printscreen/Facebook

istraga

MISTERIOZNA SMRT U VLADIMIROVCU: Mladić (22) ubijen ili poginuo u saobraćajki?

Crna Hronika -

Telo Miloša Avdulaja (22) sa sumnjivim povredama pronađeno je na travnjaku ispred jedne kuće u Ulici cara Lazara u selu Vladimirovac kod Alibunara, a policija istražuje smrt mladića. Kako je za Kurir rekao vlasnik kuće ispred koje je nađeno telo, kada se juče ujutru probudio, ispred njegovog doma bilo je mnogo policajaca.

Tri verzije

- Izašao sam na vrata i video telo u lokvi krvi, a onda i policiju. Policajci su me pitali da li sam nešto čuo, pa sam im rekao da nisam. Pored tela mladića stajao je naslonjen njegov bicikl, bez ikakvih oštećenja - priča Slobodan M., koga smo zatekli kako pere krv s travnjaka: - Mnogo je krvi bilo, rekli su mi da očistim kad odu. Misterija, niko ne zna kako je mladić stradao, da li ga je auto udario ili je ubijen, navodno se sve desilo oko ponoći, a pronađen je tek ujutru - dodao je naš sagovornik. Kurirov izvor iz istrage navodi da sumnju na smrt Miloša Avdulaja baca to što je pronađen 20 metara od puta.

- U prvi mah je izgledalo kao saobraćajna nesreća, ali je telo mnogo udaljeno od puta, a na biciklu takođe nema tragova. Telo je poslato na obdukciju, a inspektori preuzimaju snimke sa svih kamera u selu - dodaje izvor i kaže da za sada postoje tri verzije događaja:

- Prema prvoj verziji, njega je udario i odbacio kamion. Međutim, zbog povreda na telu mladića ne isključuje se mogućnost da je on ubijen nekim tupim predmetom. Treća mogućnost je da uopšte nije stradao ispred te kuće, već da je ovde donet i bačen - objasnio je sagovornik Kurira upućen u istragu.

Radio u Beogradu

Meštani Vladimirovca za stradalog mladića imaju samo reči hvale. - Miloš je pre nekoliko godina ostao bez oca, pa je u selu ostao s majkom, bratom, sestrom i dedom. Radio je ovde neko vreme, ali se pre izvesnog vremena odselio u Beograd, tamo je bio zaposlen kao keramičar. U Vladimirovac je dolazio samo kad je imao slobodne dane - navode meštani i dodaju: - On je bio dobar mladić, koliko znamo, nije se nikome zamerio. Ne znamo zašto bi ga neko ubio, a po selu se upravo to priča, da je ubijen. Kurir je juče pokušao da stupi u kontakt s porodicom stradalog mladića, ali su nas okupljeni drugovi zamolili da se udaljimo.

- Ne želimo ništa da pričamo, teško nam je - kratko su rekli.

Kurir.rs/ J. Ivić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track