ROĐAKA LJUBAVNIKA IZ NOVOG BEČEJA OTKRILA: Anči se prostituisao u Beogradu, a onda vraćao Danijelu! Ukrao mu 100.000 dinara
Foto: S.U.

često se Svađali i mirili

ROĐAKA LJUBAVNIKA IZ NOVOG BEČEJA OTKRILA: Anči se prostituisao u Beogradu, a onda vraćao Danijelu! Ukrao mu 100.000 dinara

Crna Hronika -

Svađe između ljubavnika Milana Spasića Ančija (38), koji je osumnjičen da je, u sredu uveče, zadavio partnera Danijela Crnjina (43) u njegovoj kući, u Novom Bečeju, bile su uobičajene.

Svađali su se, rastajali i sastajali. Anči se prostituisao u Begradu, a onda vraćao Danijelu. U najkraćem, ovako vezu Ančija i Danijelova opisuje rođaka ubijenog invalida Ilona Đ. iz Novog Bečeja. Ona živi u istoj ulici, dve kuće dalje od mesta zločina, ruine na periferiji Novog Bečeja, u kojoj su živeli ljubavnici.

Novi Bečej, ubistvo, transvestit
foto: Printscreen/ Facebook

Kad je, prema njenim rečima, Anči zadavio Danijela došao je do njene kuće i priznao zločin. Da njihova veza nije bila harmonična, potvrđuje sagovornica Kurira.

- Svađali su se i mirili. Anči se oblačio kao žensko. Navodno je koristio hormonsku terapiju i lekove, a bolovao je i od epilepsije. Danijel je ostao u invalidskim kolicima nakon pada s visine. Jedino su ga ruke služile, nakon što je prethodno operisao kičmu. Zdravlje mu se baš pogoršalo. Povraćao je krv. Neprestano je štucao. Imao je i rektalno krvarenje. Brinula sam o njemu, davala mu lekove i injekcije koje su doktori prepisali- prisetila se Ilona Đ i dodala da se transvestit Anči potom vratila Danijelu.

Novi Bečej, ubistvo, transvestit
foto: Pritnscreen/Facebook

Iznela je i još jedan detalj iz njihovog burnog zajedničkog života.

- Danijel mi se jednom požalio da ga je Anči pokrao. Navodno mu je ukrao veću svotu, oko 100.000 dinara. Danijel je taj novac dobio na na ime zaostalih socijalnih davanja i tuđe nege i pomoći- ispričala je Ilona Đ.

Krađu nije prijavio policiji, a nastavili bi po starom. Svađali su se i mirili, a Anči je od ljubavnika u invalidskim kolicima odlazio, a potom se vraćao. Njihova svađa najverovatnije je u sredu uveče izmakla kontroli.

Anči je zadavio Danijela, a onda došao do kuće njegove rođake.

- Morao sam to da uradim, nisam više mogao da izdržim.

(Kurir.rs/S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja