ANČI LJUBAVNIKA DANIJELA DOKRAJČILA AŠOVOM: Poznati novi jezivi detalji svirepog ubistva u Novom Bečeju (FOTO)
Foto: S.U., Pritnscreen/Facebook

istraga

ANČI LJUBAVNIKA DANIJELA DOKRAJČILA AŠOVOM: Poznati novi jezivi detalji svirepog ubistva u Novom Bečeju (FOTO)

Crna Hronika -

Viši javni tužilac u Zrenjaninu Zoran Đuran naredio je sprovođenje istrage protiv Milana S. (38) zbog sumnje da je 29. septembra oko 21.30 sati nakon kraće svađe ubio partnera Danijela C. (43) sa kojim je živeo u kući žrtve u Novom Bečeju.

- Gurnuo ga je iz invalidskih kolica, nakon čega je oštećeni pao na pod, potom ga je rukama stiskao u predelu vrata, a nakon toga mu je na vrat prislonio metalnu dršku ašova kojom je nastavio da mu pritiska vrat usled čega je oštećeni zadobio povrede od kojih je preminuo - naveo je viši javni tužilac u Zrenjaninu Zoran Đuran.

Dežurni zamenik javnog tužioca je sa policijskim službenicima PU Zrenjanin izvršio uviđaj.

Osumnjičenom Milanu S. je po nalogu javnog tužioca određeno zadržavanje zbog krivičnog dela ubistva, nakon čega je saslušan pred dežurnim zamenikom VJT, koji je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Zrenjaninu predložio određivanje pritvora.

Novi Bečej, ubistvo, transvestit
foto: Printscreen/ Facebook

Podsetimo, transvestit Milan S. i Danijel C. upoznali su se u zatvoru gde su započeli ljubavnu vezu koju su nastavili nakon odležane robije u žrtvinoj kući u novobečejskoj Ulici Bore Glavaškog 9.

Novi Bečej, ubistvo, transvestit
foto: Pritnscreen/Facebook

Danijel je inače od 2013. godine bio u invalidskim kolicima nakon pada sa bandere, a prema rečima njegove sestre od tetke Ilone Đ. veza sa Ančijem bila je nestabilna, puna čestih svađa i prekida, a osumnjičeni Milan je navodno često pribavljao korist i potkradao ubijenog.

Kako je navela, Anči se bavio prostitucijom u Beogradu, a jednom je od Danijela otuđio 100.000 dinara koje je dobio na ime socijalnih davanja i tuđe nege i pomoći.

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track