TELA NASTRADALIH LETELA 20 METARA: Očevici opisali jezive detalje saobraćajke na Konjarniku PUKLO KAO DA JE AVION PROLETEO (VIDEO)
Foto: Kurir/J. Rafailović

užas

TELA NASTRADALIH LETELA 20 METARA: Očevici opisali jezive detalje saobraćajke na Konjarniku PUKLO KAO DA JE AVION PROLETEO (VIDEO)

Crna Hronika -

Mladić i devojka poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 6.50 sati dogodila u Ustaničkoj ulici u Beogradu kod okretnice autobusa 17 i 31.

Očevici koji su se našli u blizini u trenutku sudara kažu da se čulo kao da je avion proleteo.

- Videla sam dva tela. Jedno je bilo na asfaltu malo dalje, a drugo pored automobila. Vozač je za divno čudo bio svestan. Koliko sam mogla da vidim imao je lakše povrede. Čula sam da su pričali da su išli preko 150 na sat i da su vozač i nastradali mladić rođaci - rekla je radnica obližnjeg lokala koja je u tom trenutku dolazila na posao.

00:22

SAOBRAĆAJ NAKON NESREĆE NORMALIZOVAN U USTANIČKOJ

Drugi očevidac za beogradske medije navodi da su od siline udarca tela nesrećnih mladih ljudi letela 20 metara i završila kod obližnje prodavnice!

Konjarnik, Saobraćajna Nesreća
foto: Kurir/J. Rafailović

Dodaje da je vozač "golfa" vozio jako brzo uzbrdo, izgubio kontrolu nad vozilom, a zatim udario u banderu pri čemu je cela desna strana automobila bila smrskana.

Vozač je prebačen u Urgentni centar dok su mladić (28) na suvozačevom mestu i devojka (31) koja je sedela na zadnjem sedištu nastradali.

Saobraćaj u tom delu grada je odblokiran tek oko više sati.

(Kurir.rs/J.R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track