NAPRAVIO SUDAR I UBIO ČOVEKA, PA POBEGAO: Uhapšen muškarac (43) koji je izazvao saobraćajnu nesreću kod Čačka
Foto: RINA

tragedija se dogodila sinoć

NAPRAVIO SUDAR I UBIO ČOVEKA, PA POBEGAO: Uhapšen muškarac (43) koji je izazvao saobraćajnu nesreću kod Čačka

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, uhapsili su V.R. (1978) iz okoline Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Uhapšeni se sumnjiči da je pod dejstvom alkohola, sinoć oko 23,00 časa, upravljajući putničkim vozilom, izazvao saobraćajnu nezgodu, u mestu Mojsinje, putni pravac Preljina – Kraljevo, u kojoj je smrtno stradao četrdesetdvogodišnji muškarac, vozač putničkog vozila, dok su dva lica zadobila lake telesne povrede. Osumnjičeni nije zatečen na licu mesta, a nakon nekoliko časova brze i efikasne pretrage terena od strane policije isti je pronađen i uhapšen.

Prema saznanjima agencije RINA, do sudara je došlo kada se vozilo za kojim je upravljao V.R. (1978) čačanskih registarskih oznaka uključivalo sa sporednog na magistralni put, i tako presekao kretanje vozilu koje se kretao glavnom saobraćajnicom, pri čemu je direktno naleteo na automobil koje se uključivalo na kolovoz i tako došlo do direktnog sudara gde je jedno lice izgubilo život.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Kurir.rs/RINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track