EKSPRESNA AKCIJA HAPŠENJA U NIŠU: 3 razbojnika opljačkala menjačnicu i zlataru, uhapšeni za samo 2 minuta
Foto: Printscreen/TV Pink

BRZA AKCIJA

EKSPRESNA AKCIJA HAPŠENJA U NIŠU: 3 razbojnika opljačkala menjačnicu i zlataru, uhapšeni za samo 2 minuta

Crna Hronika -

Tri razbojnika su uhapšena dva minuta nakon pljačke menjačnice i zlatare u centru Niša.

Kako nezvanično saznajemo, pljačka se dogodila tako što su tri razbojnika naoružana vatrenim oružjem upali u lokala.

Uz pretnje radnici oteli su veliku količinu zlatnog i srebrnog nakita i novac. Pripadnici policije su odmah odreagovali i ubrzo uhapsili dvojicu razbojnika. Treći je uspeo da pobegne ali ne zadugo.

Naime, on je automobilom otišao na auto - put i uputio se ka Aleksincu. Međutim brzom i efikasnom intervencijom policije on je sustignut a u vozilu kojim je upravljao pronađen je ukraden nakit ali novac.

Pljačka se dogodila 29 . septembra, pre šest dana u jutarnjim satima. Na snimku koji je objavio Pink vidi se jedan muškarac sa maskom i kapuljačom kako ulazi u lokal i u istom trenutku vadi pištolj. Istog trenutka ga je uperio u preplašenu radnicu preskočio pult. Vidi se kako je hvata za ruku i diže sa stolice u kojoj je sedela. Žena očigledno u šoku radi ono što joj se govori. Gtovo u istom trenutku u lokal ulazi sa koferom drugi muškarac takođe sa kapuljačom i maskom na licu. Na trenutak kao da zakjlučava vrata zlatare i stavlja kofer na pult. On se vraća do vrata, a prvi muškarac pakuje nakit u kofer, ali i uzima novac iz sefa.

Tako spakovanu torbu uzima drugi muškarac i izlazi iz lokala za njim ide i prvi razbojnik koji odlazeći stavlja pištolj u torbicu koja mu je zakačena oko struka.

(Kurir.rs/J.R/foto ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track