Najnovije vesti

POČELO SUĐENJE MILADINU KOVAČEVIĆU Optužen za zlostavljanje tadašnje devojke, advokat dostavio prepisku ona TRAŽILA DA JE POVREDI?
Foto: ATA Images

nastavak suđenja 8. decembra

POČELO SUĐENJE MILADINU KOVAČEVIĆU Optužen za zlostavljanje tadašnje devojke, advokat dostavio prepisku ona TRAŽILA DA JE POVREDI?

Crna Hronika
13:32h

Suđenje bivšem košarkašu Miladinu Kovačeviću, zbog optužbi da je bio nasilan prema bivšoj devojci Tini T. počelo je danas u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

Kovačević je seo na optuženicku klupu, ali on danas nije izneo detaljnu odbranu već bi to trebalo da učini 8. decembra, za kada je zakazan nastavak suđenja.

- Nisam kriv - kratko je rekao Kovačević.

Njegov branilac, advokat Ivan Gvozdenac, prethodno je u uvodnom izlaganju predložio sudiji da sasluša nekoliko svedoka, uključujući i konobare u lokalu u kom je prethodno Tina T., prema sopstvenom svedočenju, ispijala koktele.

Suđenje, Miladin Kovačević
foto: ATA Images

Gvozdenac je danas sudu dostavio i poruke koje su Kovačević i Tina pre incidenta razmenjivali.

- Dostavljam sudu prepisku, u kojoj je ona tražila da je na neki način povredi, odnosno, koja ukazuje na to da je tražila da imaju grube seksualne odnose i da je povređuje - rekao je Gvozdenac.

Advokat je sudu dostavio i sliku oštećenih ulaznih vrata Miladinovog stana, koja je navodno oštetila Tina T., pokušavajući da natera Kovačevića da je pusti u stan.

- Svi ovi dokazi su bitni da bi se utvrdilo šta se dogodilo te večeri - naveo je advokat Ivan Gvozdenac.

Podsetimo, Prvo osnovno tužilastvo optužnim predlogom tereti bivšeg košarkaša da je ugrozio sigurnost i zlostavljao i mučio Tinu T.

Incident se dogodio 16. septembra prošle godine, kada je Tina T. došla na vrata njegovog stana. Na saslušanju u tužilaštvu izjavila je da su se posvađali i da je on bio nasilan prema njoj. On je negirao te tvrdnje, navodeći da je ona došla na vrata stana, lupala i udarala ali da joj nije pretio, niti je udario.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja