POTRESNA PORUKA OCA DEČAKA KOJI JE STRADAO NA PEŠAČKOM PRELAZU: Srećan ti rođendan sine, do skorog viđenja!
Foto: Printscreen/Facebook

Tuga

POTRESNA PORUKA OCA DEČAKA KOJI JE STRADAO NA PEŠAČKOM PRELAZU: Srećan ti rođendan sine, do skorog viđenja!

Crna Hronika -

Mihajlo Balić na Fejsbuku napisao tužne reči posvećenom prerano preminulo Stefanu (9), koga je usmrtio bahati vozač

Sine, srećan ti rođendan. Ide tata da gleda utakmicu tebi u čast, zajedno sa dedama. Posle ćemo doći do tvoje večne kuće.

Ovim tužnim rečima na društvenoj mreži Fejsbuk, Mihajlo Balić, otac Stefana Balića (9), koji je poginuo 18. jula u Ulici Marijane Gregoran na Karaburmi u Beogradu, kada je na njega, njegovog brata i oca na pešačkom prelazu kolima naleteo Lazar Galić (38), čestitao mu je rođendan.

- Sine, srećan ti rođendan! Ide tata da gleda utakmicu tebi u čast, zajedno sa dedama. Tvoj OFK Gol protiv Crvene zvezde, gde si hteo da igraš jednog dana. Posle ćemo doći do tvoje večne kuće. Ljube te Luka, mama, tata, čiča, dede. Pozdravljaju te i drugari iz OFK Gola, tvoji treneri Goran, Muća i Glogi. I, kao što narod kaže, do skorog viđenja - napisao je nesrećni čovek na Fejsbuku.

Lazar G, Karaburma, Saobraćajna Nesreća, Stefan B.
foto: Kurir, Privatna Arhiva

Podsetimo, u petak je počelo suđenje optuženom Lazaru Galiću, koji se sumnjiči i za nepružanje pomoći, jer je posle nesreće dao gas i pobegao s lica mesta. Dan kasnije, policija ga je identifikovala i uhapsila, ali ga je sud pustio na slobodu. Međutim, opet je pritvoren, a utvrđeno je i da je već 10 puta osuđivan za različita krivična dela, među kojima su i dve saobraćajne nesreće u istoj ulici.

- Ne priznajem krivično delo - rekao je Galić sa lisicama na rukama u petak u Prvom osnovnom sudu i šokirao sve prisutne.

Kurir.rs - B. T.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track