DETALJI TRAGEDIJE KOD TUTINA: Otkriveno kako je nastradao profesor Nasuf
Foto: Facebook Printscreen, Tutin pres

tuga

DETALJI TRAGEDIJE KOD TUTINA: Otkriveno kako je nastradao profesor Nasuf

Crna Hronika -

Telo starijeg muškarca pronađeno je oko 10 sati u selu Lukavica kod Tutina, a kako nezvanično saznajemo u pitanju je Nasuf Selmanović, nastavnik fizike za kojim se tragalo punih četiri dana.

Danas su u potragu bili priključeni policajci iz Policisjke uprave Novi Pazar, vartrogasci spasioci ali i veliki broj građana.

- Obešeno telo nastavnika pronašao je jedan od više policajaca koji su učestvovali u potrazi. Telo je preneto na sudsku medicinu, a policija je obavila uviđaj. Pretpostavlja se da je reč o samoubistvu ali će se svi detalji tragedije naknadno znati - rekao je sagovornik Kurira upoznat sa slučajem.

Podsetimo, porodica i prijatelji kao i policija tragali su za nastavnikom četiri dana. Nikom od njih nije padalo na pamet da bi ovako nešto moglo da se desi.

- Nastavnik je omiljen u Tutitnu. Nikom ružnu reč nije rekao. Tog dana je rekao da ide da se prošeta, što je redovno radio. Kasnije mu je telefon bio nedostupan - rekao je ranije prijatelj nastavnikove porodice.

Prema nezvaničnim informacijama nikom nije jasno zašto je nastavnik odlučio da skonča. Za sada nije poznato da li je možda negde ostavio oproštajno pismo.

(Kurir.rs/J.R./foto privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja