00:25

ADVOKAT OPTUŽENE NADRILEKARKE OTKRIVA: Ovako će provoditi dane u KUĆNOM PRITVORU

nanogica

OLGICA NEMA PRAVA NA INTERNET: Ovako će optužena nadrilekarka provoditi dane u KUĆNOM PRITVORU

Crna Hronika -

Advokat optužene nadrilekarke Olgice Markanović, Borivoje Borović, za Kurir televiziju otkriva šta se dešava sada kada je Prvi osnovni sud u Beogradu odluku o pritvoru preinačio u kućni pritvor.

"Ona neće imati pravo da preko interneta komunicira sa ljudima, u posetu će moći da joj dolazi majka, sestra, a sa njom čak može da živi maloletno dete", rekao je ugledni advokat.

Prema njegovim rečima, Markanovićeva je saopštila da će se odazivati na sve pozive suda.

"Mislim da postoje svi zakonski uslovi za ovu meru koju je sud doneo, tim pre što drugookrivljena nije dostupna sudu i neće biti dostupna duži vremenski period", navodi on.

Da podsetimo, ona je uhapšena zbog sumnje da je u salonu u Beogradu pružala kozmetičke usluge za koje nema licencu. Olgica je bila uhapšena 1. juna, od kada se nalazi u pritvoru Centralnog zatvora.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:10

KURIR NA LICU MESTA: Pogledajte kako je nadrilekarka Olgica došla kući (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track