01:30

PRIVEDENA DIJANA HRKALOVIĆ: Policija pretresa stan bivše državne sekretarke!

dovodi se u vezu sa kriminalnim klanom velje nevolje

PRIVEDENA DIJANA HRKALOVIĆ: Policija pretresa stan bivše državne sekretarke!

Crna Hronika -

Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović privedena je danas, a kako se saznaje u toku je pretres njenog stana.

Kako se saznaje, navodno je u toku saslušanje Hrkalović.

Ona je navodno privedena zbog sumnje da je uklanjala dokaze posle ubistva Vlastimira Miloševića u Ulici kraljice Natalije.

Podsetimo, Vlastimir Milošević, bio je kum Marka Miljkovića Mesara. Likvidiran je, a potom overen rano ujutru. Posle zločina, uhapšen je Belivuk, koji je najpre bio osumnjičen da je direktni izvršilac zločina, ali je potom optužen da je pomagao u zločinu tako što je ukradene registarske tablice stavio na automobil kojim se dovezao i odvezao ubica. Međutim, tokom sudskog postupka policajac koji je svedočio rekao je da je kontaminirao dokaze "jer sve uviđaje radi jednom četkicom", a potom je sudska veštakinja, koja je u krivičnoj prijavi navela da je Belivukov DNK pronađen na vratima od ulaza u zgradu u kojoj je Milošević živeo, taj iskaz na suđenju promenila i rekla da on pripada nepoznatoj osobi.

00:38

ADVOKATI DIJANE HRKALOVIĆ SE VRAĆAJU U SPECIJALNI SUD: Bivša državna sekretarka čeka saslušanje

Inače, Hrkalovićeva je saslušana u martu mesecu ove godine u SBPOK, zbog povezanosti upravo sa Belivukom i Darkom Elezom.

Nekadašnja državna sekretarka, podsetimo, dovodi u vezu sa kriminalnom organizacijom Veljka Belivuka, optuženog za najteža krivična dela, kao i aferom prisluškivanja predsednika Aleksandra Vučića i njegove porodice. U martu ove godine saslušana je u prostorijama SBPOK-a zbog navodne povezanosti sa podzemljem, a tada je, prema pisanju medija, odbila poligrafsko testiranje.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:30

PRIVEDENA DIJANA HRKALOVIĆ: Policija pretresa stan bivše državne sekretarke!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track