OBRT U ISTRAZI UBISTVA ĐOKIĆA: Ključni dokaz ipak nije nađen, sumnja se da je ukraden s novcem
Foto: Kurir/D.Ilić, Privatna Arhiva

Policija danonoćno radi na pronalaženju zločinaca

OBRT U ISTRAZI UBISTVA ĐOKIĆA: Ključni dokaz ipak nije nađen, sumnja se da je ukraden s novcem

Crna Hronika -

Istražitelji iz Niša, Aleksinca i Beograda danonoćno rade na pronalaženju ubice tročlane porodice Đokić.

Meštani sela Moravac, u čijem ataru su pronađena tela supružnika Gorana i Gordane i njihove ćerke Lidije Đokić, kažu da je policija od svih uzela brojeve telefona, legitimisana je gotovo svaka porodica, a traga se i za crvenim vozilom, koje je najverovatnije korišćeno u noći ubistva. Iako se spekulisalo da je, navodno, pronađena sveska i spisak sa više od 15 Đokićevih dužnika, koji su dugovali čak 300.000 evra, ovu informaciju nisu mogli da potvrde izvori upoznati sa istragom.

- Naprotiv, ako je i postojala, ta sveska je nestala zajedno sa novcem. Goran je dobar deo posla obavljao iz svog automobila u kojem je čuvao i veliku sumu novca, pa se pretpostavlja da je sa sobom nosio i poverljive spiskove potencijalnih dužnika, ali oni do sada nisu nađeni - kaže izvor.

Još se nagađa da li je za ovaj nezapamćeni zločin jedini motiv bio koristoljublje. U okviru istrage ubistva tročlane porodice Đokić iz Aleksinca, policija je saslušala više od 100 ljudi iz tog mesta i okolnih sela, Moravca i Tešice, gde je počinjen zločin. Svi koji su odvedeni na poligraf su prošli testiranje, a jedini materijalni trag, čaura koja je nađena pored tela, zasad ne može pomoći u potrazi za ubicama.

(Kurir.rs/Novosti)

Bonus video:

01:52

Sahrana porodice Đokić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja