DŽONIĆEVI SINOVI IMAJU ALIBI ZA KOBNU NOĆ? Evo gde se sumnja da su proveli noć kada su ubijeni Đokići
Foto: Kurir, Shutterstock, Privatna Arhiva

novi detalji

DŽONIĆEVI SINOVI IMAJU ALIBI ZA KOBNU NOĆ? Evo gde se sumnja da su proveli noć kada su ubijeni Đokići

Crna Hronika -

Sinovi Gorana Džonića, Milan i Stefan, navodno imaju alibi za noć kada je ubijena porodica Đokić.

Naime, kobne noći kada je ubijena porodica Đokić oni su navodno radili te nisu mogli direktno da učestvuju u samom zločinu.

- Stefan Džonić koji je pripadnik Vojske Srbije je u noći između 26. i 27. septembra bio u kopnenoj zoni bezbednosti, a drugi sin Milan Džonić koji je vatrogasac bio je u smeni na poslu. Oni su uhapšeni da bi se proverilo da li su na neki način bili upoznati sa time šta je njihov otac uradio - kaže dobro obavešten izvor.

Na imanju Stefana Džonića u Moravcu, podsetimo, pre nekoliko dana pronađeno je 43.000 evra za koji se veruje da je pripadalo ubijenoj porodici Đokić. Veći deo novca je bio zakopan u voćnjaku ispod šljive, a manji je bio sakriven u njegovoj kući, u usisivaču.

00:14

TAČNO ISPOD DRVETA: Ovo je mesto gde je Džonić ZAKOPAO NOVAC ubijenih Đokića

Obojica sinova su, navodno prošla poligraf u prvom krugu nakon ubistva Đokića, ali zbog težine dela potrebno je pouzdano proveriti imaju li neku vezu sa zločinom.

Podsećamo, Više javno tužilaštvo u Nišu je nakon saslušanja donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv trojice okrivljenih Gorana Džonića, kao i njegovih sinova Stefana i Milana zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo.

Stefan Džonić, jedan od dvojice sinova Gorana Džonića radi kao vojnik, dok je drugi Milan krenuo očevim stopama i zaposlen je kao vatrogasac.

Podsetimo, tročlana porodica Đokić, Goran, Gordana i Lidija, ubijeni su 26. septembra neposredno nakon ponoći kada su se vraćali kolima kući iz Moravca, gde su proveli dan kod Goranove majke, do Aleksinca gde su živeli.

Džonić i sinovi u pritvoru

Goran Džonić posle osmočasovnog saslušanja u VJT Niš rešenjem sudije za prehodni postupak ostaje u pritvoru narednih 30 dana. Prema zvaničnom saoptenju portparola, doneta je naredba o sprovođenju istrage protiv G.Dž. i njegovih sinova S.Dž. i M.Dž zbog postojanja osnvane sumnje da su su izvršili isto krivično delo. Viši sud u Nišu im je svima odredio pritvor kako ne bi uticali na svedoke, zbog visine kazne zaprećene za ovo krivično delo i uznemirenje javnosti. (D.I.)

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

02:30

POGLEDAJTE KAKO SU POHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA UBISTVO ĐOKIĆA: Munjevita akcija policije pošto je Džonić propevao!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja