Najnovije vesti

NESUMNJIVA VEZA DŽONIĆA SA BRAĆOM MILOŠEVIĆ: Pokušali da se operu pošto ih je Goran povezao sa MASAKROM porodice Đokić!
Foto: Privatna Arhiva, Kurir/D.Ilić

UŽAS

NESUMNJIVA VEZA DŽONIĆA SA BRAĆOM MILOŠEVIĆ: Pokušali da se operu pošto ih je Goran povezao sa MASAKROM porodice Đokić!

Crna Hronika
22:53h

Dileme više nema – iako su braća Milošević, u Aleksincu i okolini poznata i kao Jojke, negirala da poznaju Gorana Džonića i njegove sinove Milana i Stefana, veza između glavnoosumnjičenog za ubistvo tročlane porodice Đokić i ova dva lica iz kriminogene sredine postoji.

Kako navodi portal Objektiv, istragom je utvrđeno da je Goran Džonić, osim od brata od tetke Gorana Đokića, kao i od drugog brata od tetke, pozamljivao novac i od Miloševića. Podsetimo, Jojke, koji su ranije hapšeni i bili u zatvoru zbog trgovine drogom, pokušali su na sve načine da se „operu” naglašavajući da nemaju nikakve veze sa Džonićem, koji je upravo njih označio kao organizatore i neposredne izvršioce ubistva Gorana, Gordane i Lidije.

Goran Džonić, Goran Đokić
foto: Marko Smiljković, Privatna Arhiva

Razrešena je i još jedna dilema, vezana za nakit pronađen na samom mestu zločina.

– Na mestu na kojem su Đokići ubijeni i spaljeni pronađene su čaure, ali i jedna minđuša. Sada se zna da je ona pripadala ubijenoj Lidiji. Njeno telo je i najviše izgorelo. Ubica ili više njih su ređali tela tako što su u rupu prvo bacili Gorana, zatim Gordanu, pa onda Lidiju. Zbog toga je i Lidijin leš najviše spaljen, jer je benzin sipan direktno na nju – otkriva izvor.

On objašnjava i zbog čega je telo Gorana Đokića najmanje spaljeno.

– Njemu je samo glava izgorela jer je otišla u stranu kad je telo bačeno u rupu. U svakom slučaju, sva tri tela su toliko gorela da su delovi bukvalno mogli da se odvoje. Svi su bili na gomili, a policija je prvo uočila Lidijin leš – završava izvor.

(Kurir.rs/Objektiv, A.M.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track