DETALJI JEZIVOG PREBIJANJA NASMRT NA LIMANU U NOVOM SADU: Uhapšeno ukupo PETORO među njima i ŽENA! Pomagači sakrili SATARU
Foto: Zorana Jevtić

brutalno ubistvo

DETALJI JEZIVOG PREBIJANJA NASMRT NA LIMANU U NOVOM SADU: Uhapšeno ukupo PETORO među njima i ŽENA! Pomagači sakrili SATARU

Crna Hronika -

Novosadska policija, brzom i efikasnom akcijom, uhapsila je Miodraga M. (41) iz Beograda, Mišu T. (44) iz Novog Sada i Zoricu D. (38) iz Petrovaradina, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo ubistvo u saizvršilaštvu.

Sumnja se da su njih troje, u subotu, u napuštenom objektu na Limanu, udarali satarom, rukama i nogama tridesetčetvorogodišnjeg Beograđanina Aleksandra P., koji je, od zadobijenih povreda, preminuo.

Kako nezvanično saznajemo, radi se o beskućnicima, koji su boravili u jednom od napuštenih objekata. U jednom trenutku došlo je do svađe i rasprave, gde su satarom, nogama, rukama, čime su god stigli udarali ubijenog Aleksandra, do smrti.

Zbog postojanja osnova sumnje da su, sakrivši sataru, pomogli osumnjičenima posle izvršenog krivičnog dela, policija je uhapsila još dve osobe, Predrag T. (36) iz Bukovca i državljanina Hrvatske Mladen T. (48).

Petoro osumnjičenih zadržano je u policiji do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

(Kurir.rs/S. S:)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track