SUD NAREDIO PRIVOĐENJE IVANE BUHE: Čumetovu bivšu traži policija!
Foto: Ana Paunković

prvi osnovni sud

SUD NAREDIO PRIVOĐENJE IVANE BUHE: Čumetovu bivšu traži policija!

Crna Hronika -

Ivana Tulović, bivša supruga nekadašnjeg svedoka-saradnika Ljubiše Buhe Čumeta, danas se nije pojavila u Prvom osnovnom sudu u Beogradu koji protiv nje vodi postupak zbog lažnog svedočenja protiv Ljubiše Buhe, pa je sudija naložila njeno privođenje na sledeće suđenje, zakazano za 8. decembar.

Podsetimo, sud je već jednom, letos, poslao dopis da bude privedena pošto se nije pojavila pred sudom 9. juna, ali je to rešenje stavljeno van snage pošto je izostanak opravdala.

- Sudija je rekla da ovog puta neće prihvatiti nikakvo opravdanje, jer se Buha opet nije pojavila - kaže izvor Kurira.

Podsetimo, Ivana Tulović je optužena da je lažno svedoočila protiv bivšeg supruga u postupku koji je vođen protiv njega i na kraju kog je on proglašen krivim i osuđen na kaznu od četiri godine i osam meseci.

Ljubiša Buha Čume
foto: Nikola Anđić

Njegova bivša supruga, odlučila je da ne angažuje advokata i da se sama brani pred sudom. Na početku suđenja je izjavila da nije kriva i tražila da njen bivši suprug bude saslušan kao svedok.

- Tokom svedočenja, žestoko su se vređali i iznosili teške optužbe. Ona je njega optužilava da je ubica a on nju da je psihički bolesna osoba.

Kurir.rs/J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track