EVO KO JE UHAPŠEN ZBOG UBISTVA BESKUĆNIKA U NOVOM SADU: Družili se i išli zajedno na koncerte, sve se završilo tragedijom
Foto: Printscreen/Facebook

OTKRIVAMO

EVO KO JE UHAPŠEN ZBOG UBISTVA BESKUĆNIKA U NOVOM SADU: Družili se i išli zajedno na koncerte, sve se završilo tragedijom

Crna Hronika -

Aleksandar Popović (34) iz Beograda, koji je ubijen u subotu u popodnevnim časovima, a koji je živeo u napuštenom objektu gde žive beskućnici u Kineskoj četvrti u Novom Sadu, bio je dobar drug sa osumnjičenima za krivično delo.

Da podsetimo, zbog ubistva Popovića uhapšeno je petoro ljudi, a njih troje, među kojima je i jedna žena, terete se da su ga ubili satarom posle svađe.

- Prvoosumnjiceni Miodrag M. (41), takođe iz Beograda, kako može da se vidi na njegovom Fejsbuk profilu, objavljivao je gde su živeli, šta rade, prenosio uživo kako iz Beograda peške idu do Novog Sada, do proslava raznih, kao i koncerata koje su posećivali - kaže izvor:

osumnjičeni
osumnjičenifoto: Printscreen/Facebook

- Poslednji put okačio je zajedničku fotografiju 28. oktobra, dva dana pre zločina. Sumnja se da su on, Miša T. (44) iz Novog Sada i Zorica D. (38) iz Petrovaradina, udarali satarom, rukama i nogama Popovića, koji je od zadobijenih povreda preminuo - priča sagovornik i dodaje da su svi bili pripiti.

1 / 3 Foto: Printscreen/Facebook

Inače, oni su svi zajedno živeli u istoj prostoriji, a pored njih bili su i Predrag T. (36) iz Bukovca i državljanin Hrvatske Mladen T. (48), koji su nakon što su videli da je Aleksandar u ubijen, uzeli sataru i sakrili je, u nameri da pomognu prijateljima da prikriju zločin.

Petoro osumnjičenih koji su zadržani, danas će biti privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Kurir.rs/ S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track