00:40

Advokat braće Milošević

novi detalji

SASLUŠANI SVI SVEDOCI O UBISTVU ĐOKIĆA Veliko otkriće! Pronađen PRIGUŠIVAČ koji je uhapšeni Džonić koristio?

Crna Hronika -

U Višem tužilaštvu u Nišu danas su saslušana trojica meštana, čovek koji je pravio prugišivač Goranu Džoniću, mladić koji ga je vozio kada je ostavio skuter u Tešici i prijatelj koji je išao sa njim na pecanje dan posle ubistva Đokića.

- Čovek koji je Džoniću napravio prigušivač navodno je rekao da je Džonić kod njega došao i zamolio ga da mu napravi navoj. On je naveo da mu nije rekao zašto mu navoj treba, ali da nije bilo pomena da je reč o predmetu koji mu je potreban za poljoprivrednu mašinu - priča izvor Kurira:

- Prigušivač je navodno pronađen i poslat na veštačenje.

Mladić koji je vozio Džonića od Tešice do Moravca rekao je da ga je komšija pozvao i rekao da dođe po njega.

- Momak je ispričao da mu je Džonić da mu je skuter ostao u Tešici. Inače, mladić živi pored imanja na kome su nađene zakopane pare i praktično mu j eprvi komšija.

Advokat Mladen Magdelinić, advokat braće Milošević, za koje Goran Džonić tvdi da su njegovi saučesnici u trostrukom ubistvu porodice Đokić rekao je za Kurir da su svedočili ljudi koji su imali kontakt sa Džonićem.

- Kao branilac braće Milošević cenim da oni posredno ukazuju da je Džonić izvršilac dela, a posredno ne ukazuju na njih kao na počinioce - rekao je advokat.

(Kurir.rs - M. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja